thumbnail
thumbnail
HR adviseur

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

HR Adviseur (Werving & Selectie)
32 – 36 uur per week

Ingangsdatum           : zo snel mogelijk
Einddatum                   : 31 december 2023 (met optie tot verlenging)

HET GAAT OM HARDENBERG
Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Hardenberg blijft zich ontwikkelen. We werken toe naar ‘Landstad Hardenberg’. Om deze ambitie waar te maken is meer menskracht nodig. En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

OPDRACHTOMSCHRIJVING
Het zwaartepunt van de opdracht ligt op werving & selectietaken. Wij hebben en verwachten het komende jaar veel vacatures. Die willen wij graag invullen met de juiste mensen. Jij pakt het vacatureproces van A tot Z op. Jouw taken:

  • Je doet de vacature intake met leidinggevenden. Zo breng jij de wensen en behoeften in kaart;  

  • Je maakt de eerste opzet voor vacatureteksten. Hierbij stem je af met de HR collega’s en onze communicatieadviseur;

  • Je adviseert over in te zetten wervingskanalen. We willen hiermee graag experimenteren, dus maken graag gebruik van jouw expertise en lef! Jij verzorgt vervolgens ook de plaatsing van deze vacature op de wervingskanalen;

  • Waar nodig benader je op open wijze potentiële kandidaten. Zo weet jij ook niet-actief zoekende kandidaten te enthousiasmeren om bij ons te solliciteren;

  • Jij houdt overzicht in alle verwachtte en openstaande vacatures, en de acties. Deze acties pak jij zelf op, of verdeel je onder collega’s;

  • Sinds kort werken we met open sollicitaties. Jij adviseert ons hoe we daar slim mee om kunnen gaan. Bijvoorbeeld door kennismakingsgesprekken te voeren of door het organiseren van speeddates. Of misschien wel een open dag. Jij pakt deze acties ook op.

Kortom: jij zorgt ervoor dat we (in het juiste tempo) alle stappen in het vacatureproces doorlopen. Daarmee draag je bij aan ons gezamenlijke doel: de juiste mensen op de juiste plek werven! Tot slot liggen er nog een aantal reguliere HR waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken.   

WIE BEN JIJ?
Jij steekt graag de handen uit de mouwen! Dit is namelijk een functie met zowel adviserende- als uitvoerende taken. Je staat bekend als doorpakker iemand die zichtbaar resultaat boekt. Je hebt een vlotte pen: je schrijft makkelijk aansprekende (vacature)teksten. Je bent benaderbaar en komt in gesprekken snel to-the-point. Jouw adviezen geef je goed onderbouwd. Daarbij stel je het gezamenlijke belang steeds voorop: het werven van de juiste mensen! Verder breng je mee:

  • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van HR, (organisatie)psychologie, communicatie en/of bedrijfskunde;

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een HR-functie met werving & selectietaken;

  • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en diverse wervingskanalen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.