thumbnail
thumbnail
Business Intelligence Analist (BI)

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Sluit over 7 dagen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

19 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

26 mei 2023
Business Intelligent Analist (BI analist)
28 - 32 uur per week

Ingangsdatum: zo snel mogelijk
Einddatum: 31 december 2023 (met optie tot verlenging)

HET GAAT OM HARDENBERG
Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie.

Vanwege zwangerschapsverlof en verdere digitalisering van financiële rapportages is extra inzet en expertise zeer welkom! Hiermee kunnen wij de reeds gedane verbeteringen in beschikbare stuurinformatie voortzetten.

OPDRACHTOMSCHRIJVING
Via management- en bestuursrapportages en begrotingen en jaarrekeningen willen wij inzicht hebben in het realiseren van doelstellingen en de besteding van budgetten. Jij zorgt ervoor dat deze rapportages goed, tijdig en op efficiënte wijze beschikbaar komen voor collega’s, management en bestuur. Daarvoor maak je modellen en stel je instructies op, zoals rekenmodellen en scenario berekeningen. We gebruiken het softwarepakket LIAS. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het gebruik van Lias. We willen meer datagedreven werken en rapportages zo veel mogelijk digitaliseren. Daarbij vinden we gebruiksvriendelijkheid en efficiënt informatie verzamelen en delen belangrijk. Jouw expertise en inzet is van belang om deze digitalisering (verder) op gang te brengen. Tot slot help je collega’s met de ontwikkeling en uitvoering van het financieel beleid.

WAT VRAGEN WIJ?
Voor deze opdracht zoeken wij iemand met gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. Verder heb je een groot ontwikkeld analytisch vermogen. Je bent samenwerkingsgericht en een echte verbinder. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het softwarepakket Lias en digitalisering van financiële rapportages;
  • Ervaring bij een gemeente is mooi meegenomen;
  • Kennis van LIAS en SAP is mooi meegenomen.  

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Business Intelligence Analist (BI) die deze organisatie zoekt?