thumbnail
thumbnail
Applicatiebeheerder

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-03-2024

HET GAAT OM HARDENBERG
Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Hardenberg blijft zich ontwikkelen. We werken toe naar ‘Landstad Hardenberg’. Om deze ambitie waar te maken hebben we jou nodig!

OPDRACHTOMSCHRIJVING
In deze rol ben jij technisch verantwoordelijk voor het beheer van een aantal applicaties. Jij zorgt dat deze applicaties, en bijbehorende koppelingen, beschikbaar blijven voor de organisatie. Hiervoor maak je afspraken met leveranciers over (aankomende) updates, wijzigingen en contractverlengingen. Ook beoordeel je binnenkomende offertes. Je bent sparringpartner voor technische vragen van functioneel beheerders, key-users en eindgebruikers in onze organisatie. En je denkt met hen mee over technisch passende oplossingen, die voorzien in de behoefte. Bij voorkomende storingen spring je bij, en los je dit (snel) op. Dit doe je uiteraard samen met je collega’s uit het team. Tot slot ga je meedenken in het overbrengen van applicaties naar de Cloud. Het leukste aan deze opdracht? Je staat er nooit alleen voor! Successen vieren we samen, en bij “problemen” (bijv. storingen) helpen we elkaar verder. 

WIE BEN JIJ?
Toegankelijk is één van jouw kwaliteiten. Collega’s ervaren jou als iemand die luistert en meedenkt. Je bent bereid om een stapje extra te zetten. Soms komt een storing buiten werktijd voor. Ook dan zet jij je samen met collega’s in om dit op te lossen. Je bent een belangrijke schakel tussen techniek en uitvoering. Daarom weet jij een juiste balans te vinden in meegaan met de vraag, en ‘nee’ zeggen als dat nodig is. 

Verder breng je mee: 

  • Minimaal 5 jaar ervaring met (technisch) applicatiebeheer;

  • Aantoonbare kennis van beheerprocessen voor zowel on premisses- als Cloud applicaties; 

  • Heb je ervaring met één of meer van de volgende leveranciers/applicaties? Dat is mooi meegenomen! 

  • Centric – Key2Begraven, Suite4SociaalDomein, Burgerportaal, Suite4SociaalRegie

  • PinkRoccade – Makelaarssuite, CliQ, SAP(S4HANA), Burgerzaken

  • Leef – Stadsbeheer

  • Desyde - PermitSuite

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.