thumbnail
thumbnail
Consulent Energietoeslag

De Rede 1, 8251 ER Dronten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Flevoland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

18 nov 2023

Opdrachtomschrijving
De inkomensconsulent moet zelfstandig in staat zijn om de aanvragen met betrekking tot de energietoeslag af te kunnen handelen. We verwachten van je dat je de aanvragen conform gemeentelijk beleid en Participatiewet onderbouwt en administratief verwerkt, rapporteert, beschikt en registreert. Daarnaast ben je ook in staat om ditzelfde uit te voeren voor een witgoedregeling die onlangs is vastgesteld bij de gemeente Dronten. Naast je werkzaamheden van een inkomensconsulent voer je mogelijk ook de bijzondere bijstand uit.

Als inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor rechtmatigheid van de uitkeringen in brede zin. Inkomensconsulenten zitten in één team met re-integratie, handhaving en leerplicht leerlingenvervoer. Binnen het vakgebied werk je nauw samen met andere teams, zoals Zorg, Wmo en jeugdwet om gezamenlijk de inwoner van de gemeente Dronten het beste te kunnen faciliteren.

Eisen:

  • Je hebt een mbo/hbo kennis- en denkniveau;

  • Je hebt bij voorkeur recente werkervaring als inkomensconsulent (specifiek voorkeur voor ervaring met een noodfonds, collectieve zorgverzekering en duurzame witgoedregeling);

  • Je wordt blij van en hebt affiniteit met de menselijke maat in de uitvoering. Bij voorkeur bekend met de opleiding Klantbegeleider Inkomen;

  • Je hebt kennis van en ervaring met (GWS) Suite4all, Word en Excel;

  • Je hebt kennis van zaakgericht en digitaal werken, bij voorkeur met zaaksysteem Djuma;

Wensen:
In Dronten zijn we hard aan het werk om de vertaalslag te maken om van buiten naar binnen te werken. Een deel van de collega’s volgt het traject van inkomensconsulent naar klantbegeleider. Wanneer hier ervaring mee is dan is dit voor ons een absolute pre. De grondhouding die we zoeken is de meeste mensen deugen en de menselijke maat waarin de rechten en de plichten die behoren bij een uitkering niet het oog verloren worden.

Wensen:
Bekend met de lokale situatie is een pre.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Energietoeslag die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.