thumbnail
thumbnail

Teamleider Advies

Harmen Visserplein 1, 8302 BW Emmeloord, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Flevoland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

14 apr 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Teamleider Advies

Wie zijn wij?
Cluster Advies bestaat uit collega’s die elke dag met hartstocht werken binnen hun vakgebied. Het cluster is zowel gericht op de interne organisatie als op onze inwoners en organisaties in Noordoostpolder. Advies wordt geraadpleegd bij vraagstukken op het gebied van: juridische zaken, human resources, leefbaarheid, openbare orde en veiligheid, communicatie, inkoop en informatie. Het cluster is volop in ontwikkeling naar het verstevigen van zijn strategische positie.

Het team waarvan jij teamleider wordt, bestaat uit HR, juridische zaken, inkoop, verzekeringen en statistiek & onderzoek.

Dit ga je doen
Wij zoeken jou, een verbinder die op een inspirerende manier leidinggeeft aan professionals. Je hebt als leidinggevende oog voor de ontwikkeling van mensen en stimuleert zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, regie en open en duidelijke communicatie, waarden die jou op het lijf zijn geschreven. Je stuurt bij wanneer nodig, vanuit vertrouwen. Je bent gericht op leren en ontwikkelen van je team en richt je vooral op de mensen; energie en werkplezier binnen je team.

De teamleider binnen Advies heeft een verantwoordelijke rol. Jij hebt overzicht en visie op de inhoudelijke onderwerpen binnen je team en je stuurt op kwaliteit en integraliteit van de advisering. Hierbij ben jij de spin in het web, leg je verbinding met andere teams en clusters. Je zoekt de juiste manier van het creëren van draagvlak bij elke opgave.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van jouw team. Dit houdt in dat je de planning en output bewaakt, zicht hebt op de budgetten en de te behalen resultaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de HR-taken. Jij vormt samen met je collega teamleider en de manager het management van cluster Advies.

Dit breng je mee
Wij zoeken een mens- en resultaatgerichte collega. Uiteraard verwachten we dat je daarnaast beschikt over de kennis en kunde die nodig is om deze functie uit te voeren:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen een vergelijkbare organisatie;

  • Je bent een positief ingesteld mens en oprecht geïnteresseerd in wat er speelt en wat mensen beweegt;

  • Je bent in staat mensen te motiveren en een team in beweging te krijgen;

  • Je bent een verbinder zowel intern als extern;

  • Je stimuleert zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, regie en open en duidelijke communicatie op elk niveau. Hierin geef je zelf het goede voorbeeld;

  • Je bent een conceptueel denker en bent sparringpartner voor de verschillende vakgebieden

Dit kun je van ons verwachten
Werk waar jij plezier in hebt. Dat plezier bestaat uit een informele werksfeer, prettige collega’s en een afwisselende baan. Leidinggevenden geven vertrouwen en ruimte zodat de medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doen waar ze goed in zijn. 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Teamleider Advies die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.