thumbnail
thumbnail

Adviseur bedrijfsvoering sociaal domein

Harmen Visserplein 1, 8302 BW Emmeloord, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Flevoland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Wij zoeken voor het procesteam ondersteuning in cluster USD een energieke en ondernemende
Adviseur bedrijfsvoering sociaal domein
Aantal uren: 36 uur, dagen in overleg | startdatum: zo snel mogelijk | periode:  | optie tot verlenging: ja 3 x 6 maanden

Wie zoeken wij?
Je bent gedreven, hebt een onderzoekende en ondernemende instelling en staat sterk in je schoenen.  Je bent breed georiënteerd en volgt ontwikkelingen in de maatschappij nauwlettend, met specifieke aandacht voor de impact op onze bedrijfsvoering. Je krijgt energie van het voorbereiden en inrichten van een goed en helder werkproces, waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s. 
USD is een groot en divers cluster, hierin vind jij makkelijk je weg. Je kunt hoofd en bijzaken goed scheiden en weet goed prioriteiten te stellen.

Jouw werkzaamheden
Jij bent het aanspreekpunt voor de manager. teamleiders en andere medewerkers in het sociaal domein als het gaat om interne vraagstukken aangaande de bedrijfsvoering van cluster USD en hoe ze aansluiten bij de gemeentelijke organisatie. 
Enerzijds gaat dit over Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC) en anderzijds over de Financiële Planning & Control cyclus (FPC). Concreet betreft het voor de AO/IC de taken van het begeleiden en opvolgen van de Verbijzonderde Interne Controle en risico-inventarisatie. Voor de FPC betreft het in ieder geval de begeleiding van de jaarrekening controle vanuit het perspectief van de sub-administratie van USD en de begeleiding van het proces voor de WMO en Jeugdwet.
Aanvullend hierop zijn er plannen om de budgetverantwoordelijkheid uit te gaan voeren in het cluster. Hiervoor zal je je onderzoek gaan doen naar hoe dat in ons organisatiedeel ingericht moet worden. 
Tenslotte is ook Informatieveiligheid een aandachtsveld. Dit gaat dan over het actueel houden en opvolgen van het Informatieveiligheidsbeleid en het begeleiden van audits voor de Eenduidige Normatiek Single Information Audit (ENSIA) en de Wet Politiegegevens.  

Dit breng je mee
je hebt een relevante HBO-opleiding en affiniteit met bedrijfskunde. Ervaring als adviseur bedrijfsvoering is een pré, motivatie is belangrijker.

 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur bedrijfsvoering sociaal domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.