thumbnail
WebFocus Ontwikkelaar

Stichting Bevolkingsonderzoek Nederland

Hoogoorddreef 54E, 1101 BE Amsterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€125
32 - 36 Noord-Holland

Publicatiedatum:

20-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 - 36

Organisatie
Bevolkingsonderzoek Nederland voert de bevolkingsonderzoeken borstkanker, darmkanker en baarmoederhalskanker uit met als doel kanker in een vroeg stadium op te sporen. Vroege opsporing van kanker vergroot de kans op genezing. Jij omringt je bij ons met goed opgeleide, deskundige en enthousiaste medewerkers die écht het verschil willen maken. Wij zijn trots ons werk en op onze maatschappelijke bijdrage. Wij doen graag een stapje harder en geven net dat beetje meer; wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke impact. Bij ons vind je betekenisvol werk met een marktconforme beloning in een fijne organisatie waar alles goed geregeld is.

Opdracht
Als WebFocus ontwikkelaar draai je mee in het Scrum Team dat verantwoordelijk is voor het neerzetten van een nieuw datawarehouse.  Hierin ben je verantwoordelijk voor het realiseren van  de kennisrapporten in WebFocus. Je bent analytisch en weet complexe processen en complexe data te doorgronden. Daarnaast ben je ervaringsdeskundige op het gebied van ETL en kun je het team aanvullen om bij de ontwikkeling van het DWH.

Je werkt zelfstandig en hebt minimaal 5 jaar ervaring met de Agile Methode. In het multidisciplinaire team werk je intensief samen met andere ETL-ontwikkelaars, Data Analisten en inhoudsdeskundigen uit de organisatie. Je bent communicatief en makkelijk om mee samen te werken.

Je hebt uitgebreide aantoonbare werkervaring met WebFOCUS in de vorm van InfoApps, cluster en business views en Dashboards en kun ervoor zorgen dat deze kennis wordt overgedragen aan de medewerkers van BevolkingsOnderzoek Nederland, zodat zij zelfstandig kunnen werken met de WebFocus producten wanneer het project is afgerond.

Standplaats van het Agile Team is Utrecht.

De volgende werkzaamheden worden van de WebFocus ontwikkelaar verwacht:

WebFOCUS ontwikkelaar

 • Uitgebreide aantoonbare werkervaring met WebFOCUS in de vorm van InfoApps, cluster en business views.
 • Uitgebreide SQL ervaring
 • 5 jaar ervaring met de Agile/Scrum werkmethode
 • Kennis en ervaring met Datawarehouses
 • Je hebt een analytisch profiel: weet complexe processen en complexe data te doorgronden
 • Communicatief zeer vaardig

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring met implementaties van WebFocus;
3. Aantoonbare werkervaring en kennis op het gebied van Datawarehouses;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Agile/ Scrum werken;
5. 1 á 2 dagen beschikbaar op locatie Utrecht;
6. Maximaal uurtarief € 125,- exclusief btw / inclusief reiskosten woon-werkverkeer.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
7. Een afgeronde opleiding op minimaal wo niveau (25 punten);
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met implementaties van WebFocus binnen een zorgomgeving (25 punten);
9.  Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring en kennis op het gebied van Datawarehouses in een zorgomgeving (25 punten);
10. Beschikbaar per 1 juli 2022 (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Resultaatgericht;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (mondeling);
 • Zelfstandig en flexibel;
 • Organisatiesensitief.

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie vijf (5) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De vijf (5) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

 1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
 2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal FWG 60 cao Ziekenhuizen. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in de week van 4 juli 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 1 juli 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot maandag 27 juni 2022, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op dinsdag 28 juni 2022 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 30 juni 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WebFocus Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.