thumbnail
thumbnail

Projectmanager ICT

Weena 743, 3013 AL Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Zuid-Holland

Publicatiedatum:

3 apr 2024
Type contract: Tijdelijk
Aanvangsdatum: ZSM
Einddatum: 31-10-2024
Werktijdfactor: 1,0 fte
Salarisschaal: schaal 12 (CAO mbo)
Hoofd werklocatie: Haastrechtstraat 3

Vragen graag per mail naar het onderstaande mailadres.
Contactpersoon
Naam: Raymond Kuipers
E-mail: r.kuiters@albeda.nl

Projectmanager ICT
Als projectmanager ICT bij Albeda maak je onderdeel van het team Innovatie, Programmas en Projecten. Je bent verantwoordelijk voor de ICT-projecten en zorgt dat deze binnen de gestelde eisen (tijd/kwaliteit/geld/etc.) worden gerealiseerd.

Albeda is als ROC voor het MBO een begrip in Rotterdam en omstreken, iets waar studenten en medewerkers enorm trots op zijn. Albeda wil de toon blijven zetten in het bieden van uitstekend en inspirerend onderwijs dat maximaal aansluit bij de behoefte in de samenleving, voor een beroep dat ertoe doet. In een tijd als deze speelt ICT hier een steeds belangrijkere rol in. De afdeling ICT van Albeda wil met haar dienstenportfolio perfect aansluiten bij de behoefte van het onderwijs. Wij doen binnen Albeda als gevolg hiervan vele ICT-projecten, zowel voor het onderwijs en de business als ook op het gebied van de basis infrastructuur. Binnen de afdeling projectmanagement zijn wij nu op zoek naar een Senior projectmanager ICT. Voor deze vacature zoeken we iemand met veel kennis en ervaring in het vak van projectmanagement op het gebied van ICT. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, visie heeft en op professionele wijze invulling geeft aan het organiseren, leiden en begeleiden van projecten.

Wat ga je doen
Je stelt een projectvoorstel en een projectplan op en organiseert dat er een goede projectstartarchitectuur (PSA) gemaakt wordt, ook om de techniek in goede banen te leiden. Je rapporteert over het(/de) (deel)project(en) aan de opdrachtgever en de stuurgroep. Je communiceert met de interne en externe stakeholders van jouw project en zorgt ervoor dat de verwachtingen richting alle belanghebbenden uitstekend zijn gemanaged.?Je stuurt interne en externe leveranciers aan binnen jouw projecten. Je zorgt dat jouw projectdeliverables volledig in lijn zijn met de eisen gesteld door de afdeling Security en Functionaris Gegevensbescherming.

Verder heb je kennis en ervaring met ERP-implementaties. Albeda gaat over naar AFAS-ERP. (HR-deel is reeds AFAS). Belangrijk onderdeel van de opdracht is het realiseren en verhuizen van allerlei (data)koppelingen met andere applicaties en systemen. Los daarvan zal er veel aandacht uitgaan naar de afdeling functioneel beheer in verband met de grote verandering van ERP-pakket voor het financiele deel.

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van ICT-projectmanagement binnen grote organisaties
 • Je hebt ervaring met ICT-projecten in het onderwijs (MBO).
 • Je bent Prince2 Practitioner (Agile) of IPMA C gecertifieerd.
 • Je hebt absoluut kennis en ervaring van Scrum/Agile technieken
 • Je bent communicatief (van werkvloer tot directie) zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent aantoonbaar effectief in het leiden van multifunctionele teams.
 • Je gaat voor het resultaat.
 • Je bent service- en oplossingsgericht (klanttevredenheid op 1!).

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Wij zijn op zoek naar een projectmanager die een sterke focus heeft op de gebruikers (eindklanten) van de project deliverables.
 • Een projectmanager die vooral kennis en aantoonbare ervaring heeft met het implementeren en uitrollen van Applicaties in een gebruikersorganisatie.
 • Een bruggenbouwer is tussen de ICT-afdeling en de gebruikers in het onderwijs
 • Het uitdagend vindt om in een dynamische omgeving te werken.
 • De projectdoelstellingen kwalitatief hoogwaardig weet te behalen zonder losse eindjes
 • Die gemotiveerd is en ook kan blijven als het tegenzit.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Projectmanager ICT die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.