thumbnail
thumbnail

Klantregisseur Wmo

Soest

Raadhuisplein 1, 3762 AV Soest, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 tot 36 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

20 mei 2023

Organisatie
Werken voor de gemeente betekent werken voor onze 47.000 inwoners. Als gemeente ondersteunen we de samenleving op allerlei gebieden. Wij werken aan de leefbaarheid van onze gemeente en kijken daarbij naar de lange termijn.

Dit zijn wij
We vormen samen met 275 professionals onze organisatie. Ons doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan onze medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan onze inwoners, ondernemers en bestuur. Werken aan een toekomstbestendig Soest doen we volgens onze drie kernwaarden: samen (met collega’s, bestuur, samenleving en partners), met vertrouwen in elkaar en daarbij leren we van de dingen die we doen en van onze omgeving.

Als gemeentelijke organisatie werken we voor een diverse samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze organisatie net zo divers is.

Opdracht
Als klantregisseur Wmo ga je in gesprek met inwoners met een ondersteuningsvraag. De ondersteuningsvragen die jij begeleidt, hebben voornamelijk een lichamelijke of psychogeriatrische grondslag. Je inventariseert de situatie zorgvuldig op alle levensgebieden en gaat op huisbezoek voor een verdiepend gesprek. Je onderzoekt samen met de inwoner de eigen kracht, je inventariseert de rol van het netwerk en bespreekt de mogelijkheden van de basisinfrastructuur in Soest. Je bepaalt welke aanvullende ondersteuning moet worden ingezet en hoeveel ondersteuning bijdraagt aan de oplossing. Ook heb je oog voor de mantelzorger en de ondersteuning die daarin eventueel nodig is. Dit alles leg je feitelijk en concreet vast in een gespreksverslag met plan van aanpak.

De naam zegt het al; als klantregisseur Wmo heb je een regisserende rol. Dit betekent, dat je het overzicht houdt en acteert daar waar dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Je komt daarbij op verschillende levensgebieden uitdagingen tegen. Je schakelt de ondersteuning van een collega in daar waar je extra expertise nodig hebt om tot een gezamenlijk plan van aanpak te komen. Je overlegt met netwerkpartners, zorgaanbieders, leveranciers en andere externe partijen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als klantregisseur of consulent Wmo bij een gemeente;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen voor huishoudelijke hulp, dagbesteding, rolstoelen, vervoer en woningaanpassingen en het indiceren van deze voorzieningen;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen op het gebied van lichamelijke en psychogeriatrische beperkingen;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als klantregisseur Wmo of een vergelijkbare functie bij een gemeente (30 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen voor huishoudelijke hulp, dagbesteding, rolstoelen, vervoer en woningaanpassingen en het indiceren van deze voorzieningen (30 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen op het gebied van lichamelijke en psychogeriatrische beperkingen (25 punten);
7. Aantoonbare wekervaring met Mens Centraal, Suite en Zaaksysteem (10 punten);
8. Detavast: De kandidaat is bereid om bij wederzijdse interesse en bij gebleken geschiktheid na minimaal 1040 gewerkte uren kosteloos in dienst te treden bij de opdrachtgever (5 punten).

Competenties

-      Kwaliteitsgericht, Zelfstandig, Plannen & organiseren, Samenwerken en Flexibiliteit

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr (dagen zijn in overleg. Hybride werken is mogelijk).

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 30 mei 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Klantregisseur Wmo die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.