thumbnail
Managementassistent Juridische Zaken

SNN

Jan Tademaweg 45 C, 2031 CT Haarlem, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Holland

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

16

Organisatie
Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.

Met ruim 170 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Opdracht
Uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Organiseren proces rondom bezwaren (o.a. correspondentie, organiseren hoorzittingen, interne- en externe afstemming, bewaken termijnen).

Vereisten / knock-outcriteria
1.  Aantoonbare werkervaring als managementassistent op het gebied van Juridische Zaken;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als managementassistent Juridische Zaken in de afgelopen 10 jaar (30 punten)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als managementassistent Juridische Zaken in de afgelopen 10 jaar (30  punten);
5. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau (20 punten);
6. Kandidaat is beschikbaar om vrijdag op locatie te werken (20 punten).

Competenties

- Gestructureerd/ planmatig;
- Zelfstandig;
- Werkt graag samen en zoekt de verbinding;
- Nauwkeurig;
- Goede schrijfvaardigheid;
- Resultaatgericht.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 8.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties op aanvraag.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: De kandidaat zal minimaal 1 dag fysiek op kantoor aanwezig moeten zijn, bij voorkeur op vrijdag in verband met de gezamenlijke teamwerkdag (een en ander afhankelijk van de corona-maatregelen). De overige dag is in overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 5 juli 2022 van 9 tot 12 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 4 juli 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Managementassistent Juridische Zaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.