thumbnail
thumbnail

Strategisch adviseur duurzaamheid / energietransitie/ circulaire economie

Samenwerkingsorganisatie de Wolden/Hoogeveen

Raadhuisplein 1, 7901 BW Hoogeveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24-36 Drenthe

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Organisatie
Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen geeft met ruim 750 medewerkers uitvoering aan de gemeentelijke taken en verleent diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de twee gemeenten. Dit maakt ons de op één na grootste gemeentelijke organisatie in Drenthe. Daarnaast zijn wij een unieke organisatie door het werken voor 2 heel verschillende gemeenten. We zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.dewoldenhoogeveen.nl!

Opdracht
In afwachting van de invulling van diverse vacatures op het terrein van duurzaamheid zoeken we een strategisch adviseur. Gemeente De Wolden heeft hoge ambities op het terrein van duurzaamheid en deze vastgelegd in de toekomstvisie De Wolden, de recent vastgestelde woon(zorg)visie en het actieplan Klimaat en Energie 2021 – 2024. In Hoogeveen zijn de ambities vastgelegd in De groene draad, uitvoeringsplan Duurzamer Hoogeveen. Beide gemeenten kennen een proeftuin in het kader van het Programma Aardgasvrije wijken. In De Wolden is dat De Schoolkring Ansen en in Hoogeveen de Waterstofwijk. We breiden de formatie binnenkort structureel op grond van de CDOKE-regeling. Tot die tijd zoeken we naast de huidige strategisch adviseur versterking.

Je gaat je als strategisch adviseur met twee zaken bezighouden;
- Overzicht, focus en sturing aanbrengen in de ambities en het uitvoeren van taken op het terrein van duurzaamheid/ energietransitie.
- (Een start maken met) het beleidskader circulaire economie.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring met het bepalen van de strategie en adviseren op het gebied van duurzaamheid/energietransitie/circulaire economie;
2. Aantoonbare werkervaring met het aanbrengen van overzicht en focus in een grote hoeveelheid ambities en activiteiten waar veel interne en externe disciplines bij betrokken zijn;
3. Aantoonbare werkervaring met (gemeente)financiën.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal wo-niveau (50 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met soortgelijke opdracht uitgevoerd bij een gemeente/ centrale overheid (50 punten):

Competenties
-  Samenwerken;
-  Analytisch;
-  Communicatief in woord en geschrift;
-  Resultaatgericht;
-  Zelfstandig.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12 Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.
Is hybride werken mogelijk:  Beperkt mogelijk en afhankelijk van het aantal uur. De verwachting is 2/3 van de inzet fysiek aanwezig.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden op een later moment bepaald. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen hierover zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

  • Het overeengekomen tarief is van toepassing voor de gehele duur van de inzet van Professional. Aanpassing van het tarief is uitsluitend mogelijk na wederzijds overleg en kan slechts ingaan indien Inlener schriftelijk aan Opdrachtgever heeft bevestigd dat de tariefsaanpassing is goedgekeurd, met dien verstande dat verhogingen van het loon of andere arbeidsvoorwaarden, volgend uit de cao binnen de branche waarin Professional werkzaam is of bepaald door wetgeving, te allen tijde kunnen worden doorberekend. Andere verhogingen zijn niet mogelijk aangezien deze als een wezenlijke wijziging gezien worden waarmee de oorspronkelijke uitvraag onrechtmatig wordt (voor meer informatie: zie https://www.pianoo.nl/nl/regelgeving/jurisprudentie/jurisprudentieoverzicht/type-opdracht/wezenlijke-wijziging).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Strategisch adviseur duurzaamheid / energietransitie/ circulaire economie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.