thumbnail
thumbnail

Kwartiermaker Events & Representatie

Samenwerkingsorganisatie de Wolden/Hoogeveen

Raadhuisplein 1, 7901 BW Hoogeveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Drenthe

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Organisatie
Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen geeft met ruim 750 medewerkers uitvoering aan de gemeentelijke taken en verleent diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de twee gemeenten. Dit maakt ons de op één na grootste gemeentelijke organisatie in Drenthe. Daarnaast zijn wij een unieke organisatie door het werken voor 2 heel verschillende gemeenten. We zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.dewoldenhoogeveen.nl!

Opdracht
Als kwartiermaker initieer je in pilotvorm de oprichting van een intern event & representatie bureau. Het doel is te onderzoeken en vervolgens te adviseren wat nodig is voor een professionele en gecoördineerde organisatie van gemeentelijke- en interne evenementen en representatieve bijeenkomsten. Van lokale Veteranendag, nieuwjaarsbijeenkomst, herdenkingen en officiële ontvangsten tot het toekennen van onderscheidingen en het organiseren van de SWO-middag; stuk voor stuk belangrijke momenten die door alle betrokkenen, de burgemeester, wethouders en de organisatie positief moeten worden beleefd. Je draagt voor deze evenementen en bijeenkomsten de organisatorische (eind)verantwoordelijkheid en weet effectief mensen/betrokkenen te motiveren en te verbinden. Je bakent daarbij je (eigen) verantwoordelijkheden duidelijk af en zet iedereen in zijn of haar rol want de organisatie van interne- en gemeentelijke evenementen en bijeenkomsten doe je nooit alleen. Je zorgt waar nodig voor gedragen en tijdige besluitvorming en ziet erop toe dat processen, draaiboeken en budgetten worden vastgelegd en deadlines en voortgang bewaakt.

Wat Vragen wij?
Een stevige en positieve persoonlijkheid met ruime ervaring in de rol van kwartiermaker die planmatig en in samenhang werkt. Verbinden en inleven zit in je bloed en je vliegt van nature zaken analytisch en met strategisch inzicht aan. Je begrijpt wat nodig is om professioneel georganiseerde bijeenkomsten positief te laten bijdragen aan het bereiken van de gemeentelijke- en organisatie doelen en weet dit te vertalen naar een concreet advies hoe de SWO deze tak van sport in de toekomst het beste kan inrichten en wat daarvoor nodig is. Je bent creatief, pragmatisch en oplossingsgericht en beschikt over uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Verder heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, oog voor de relatie en bent een serieuze gesprekspartner voor (uitvoerend) professionals alsmede voor management en bestuur.   

 Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facilitair- of Eventmanagement, Bedrijfskunde, Communicatie of een equivalent daarvan;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in de rol van kwartiermaker binnen een overheidsinstelling;;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de organisatorische (eind)verantwoordelijkheid voor events en representatieve aangelegenheden binnen een gemeentelijke organisatie (50 punten);
4. Aantoonbare ervaring in de afgelopen 8 jaar in de rol van kwartiermaker op het gebied van eventmanagement binnen een overheidsinstelling (50 punten).

Competenties

  • Analytisch en strategisch denken;

  • ‘Hands on mentaliteit’;

  • Verbindend leiderschap;

  • Klant- en oplossingsgericht;

  • Bestuurlijke sensitiviteit.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Is hybride werken mogelijk:  ja, beperkt in overleg mogelijk.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 21 februari 2024 van 09.30 uur tot 14.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 20 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

  • Bij de SWO De Wolden-Hoogeveen is er altijd de mogelijkheid om flexibel om te gaan met je werkdagen en zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Je ontvangt van ons een laptop en indien gewenst een mobiele telefoon in bruikleen.

  • Het overeengekomen tarief is van toepassing voor de gehele duur van de inzet van Professional. Aanpassing van het tarief is uitsluitend mogelijk na wederzijds overleg en kan slechts ingaan indien Inlener schriftelijk aan Opdrachtgever heeft bevestigd dat de tariefsaanpassing is goedgekeurd, met dien verstande dat verhogingen van het loon of andere arbeidsvoorwaarden, volgend uit de cao binnen de branche waarin Professional werkzaam is of bepaald door wetgeving, te allen tijde kunnen worden doorberekend. Andere verhogingen zijn niet mogelijk aangezien deze als een wezenlijke wijziging gezien worden waarmee de oorspronkelijke uitvraag onrechtmatig wordt (voor meer informatie: zie https://www.pianoo.nl/nl/regelgeving/jurisprudentie/jurisprudentieoverzicht/type-opdracht/wezenlijke-wijziging).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Kwartiermaker Events & Representatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.