thumbnail
thumbnail
Projectleider Civiel

Samenwerking de Liemers

Kastanjelaan 3, 6921 ER Duiven, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 24 dagen
€ 110,00
28 tot 36 uur, afhankelijk van de werkzaamheden Gelderland

Publicatiedatum:

23-09-2022

Sluitingsdatum:

21-10-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

28 tot 36 uur, afhankelijk van de werkzaamheden

1Stroom is de ambtelijke werkorganisatie van de gemeente Duiven en Westervoort. Binnen beide gemeenten spelen verschillende grote ontwikkelingen zoals woningbouwopgaves, ontwikkeling nieuwe bedrijventerreinen, en een project voor het herinrichten van een belangrijke straat.

Team realisatie en Beheer werkt mee aan de verschillende ontwikkelingen. Enkele ontwikkelingen zitten in de verkennendefase waarvoor we vanuit het oogpunt Ruimtelijke ontwikkeling een bijdrage leveren aan de haalbaarheid. Andere ontwikkelingen zijn verder en moeten vanuit de civieltechnische inhoud begeleid worden.

1Stroom zoekt een projectleider die als eerste aanspreekpunt en verbinder functioneert voor ontwikkelingen op het gebiedvan woningbouw en bedrijventerreinen. Daarnaast organiseer je de planvoorbereiding van de herinrichting van een weg. Hiervoor wordt met de samenleving een plan gemaakt. Dit plan wordt voorgelegd aan de gemeenteraad.

Naast deze grote opgaven realiseert u een aantal kleine projecten zoals de aanleg van een voetpad en woonrijp maken vaneen straatje binnen een ontwikkeling.

In de projecten levert u van initiatieffase tot en met nazorgfase vakinhoudelijke expertise. U zet vraagstukken op de verschillende disciplines zoals groen, wegen en riolering uit binnen het team Realisatie en Beheer. U verzameld de input en levert zo integraal advies aan de projectgroep. Daarnaast coördineert u vanaf de voorbereidingsfase het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering. Dit doet u in zowel de Bouwrijp als Woonrijp fase van de ontwikkeling.

U organiseert binnen team realisatie en beheer projectgroep overleggen en rapporteert regelmatig de ambtelijkopdrachtgever over de voortgang.

U heeft affiniteit met de bestuurlijke en politieke context en onderhoud proactief contact met de opdrachtgevers.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Civiel die deze organisatie zoekt?