thumbnail
thumbnail

Senior Projectmanager Stadsboulevard

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
127,50
24-36 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Opdracht
Als projectmanager IPM ben jij de verbindende schakel, jij gaat samen met IPM-team, met de gebruikers en overige interne collega’s een mooie invulling geven aan de realisatie van opgestelde plannen. Het project waar je onder andere aan gaat werken is de oost-westverbinding, ook wel de ‘stadsboulevard’. De stadsboulevard loopt van de Beemsterbrug tot aan het kruispunt bij het Dijklander ziekenhuis. Het project is in twee fases ingedeeld. De eerste fase, welke naar schatting tot 2 jaar duurt is gericht op de planfase waarin er diverse varianten voor het college en de Raad worden opgesteld. Het doel is in deze fase om een VO op te stellen wat door de Raad wordt goedgekeurd. De complexiteit van deze fase zit in de afstemming tussen de verschillende belangen en programma’s die door het werkgebied heenlopen. Denk hierbij aan het programma binnenstad en de gebiedsontwikkeling Waterlandkwartier. De tweede fase is gericht op het DO en UO en het daadwerkelijk uitvoeren van het project. Naast de Stadsboulevard zijn er nog meerdere interessante projecten waar we iemand voor zoeken. Bij start zal er samen met het team gekeken worden naar interessante werkverdeling.

Je bepaalt de strategie waarmee je het project gaat managen. Het projectteam werkt op basis van integraal projectmanagement (IPM). Je vindt het leuk om vanaf de beginfase mee te denken en de raad en het college mee te nemen in de plannen. Je voert regie op alle fases van het project, de totstandkoming van het ontwerp, de aanbesteding, de uitvoering van het werk, de oplevering en overdracht van het project naar de diverse beheerteams samen met je collega’s in de verschillende projectteams. Je rapporteert aan de ambtelijke opdrachtgever en het management op basis van GROTIK. Ook ben je sparringpartner voor de verantwoordelijke wethouder van de projecten, dit doe je samen met de ambtelijk opdrachtgever.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider,-manager in de openbare ruimte;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider gebiedsontwikkeling binnen een gemeente;
3. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten) 
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het samenwerken en aansturen van een IPM team (25 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider gebiedsontwikkeling binnen een gemeente (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de rol van projectmanager IPM en met het werken in een IPM structuur (benoem dit duidelijk in een cv met een concreet voorbeeld) (20 punten);
7. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente met meer dan 80.000 inwoners (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten).
8. Een maximum uurtarief van €127,50- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk verkeer werk-werkverkeer én parkeerkosten; (10 punten)
9. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in een Civiel Technische richting (5 punten). 

Geef in het cv duidelijk aan in de hoeverre de door jou aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet. 
Optioneel: De kandidaat stelt zich voor in een korte (persoonlijke) motivatie en waarom deze geschikt is voor deze opdracht. De motivatie dient geschreven te zijn door de kandidaat zelf.

Competenties

  • Hebt gevoel voor innovatieve samenwerking zowel met bewoners als met ondernemers;

  • Bent een stevige maar empathische gesprekspartner op alle niveaus;

  • Beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;

  • Beschikt over het vermogen om de verschillende politieke belangen geborgd te krijgen in een eindproduct;

  • Bent van nature nieuwsgierig en functioneert optimaal in een snel veranderende omgeving.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do - Vrij.
We werken waar nodig voor het resultaat voor de stad. Dit kan op locatie zijn en betekent ook dat thuiswerken mogelijk is wanneer het werk dit toelaat.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 26. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 20 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien je de opdracht gegund krijgt, ontvang je een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

  • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor Purmerend komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Projectmanager Stadsboulevard die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.