thumbnail
thumbnail

Junior projectleider Netcongestie bij woningbouw

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 uur Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 dec 2024

Uren per week:

24 uur

Publicatiedatum:

10 feb 2024

Organisatie
Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie. 

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Elk jaar 10.000 nieuwe woningen erbij. Waarvan tweederde in het sociale en middensegment. Een enorme opgave waar de provincie Utrecht zich de komende jaren in het coalitieakkoord aan gecommitteerd heeft.

Met het uitvoeringsprogramma Versnelling Woningbouw 2021 t/m 2024 richt de provincie zich op overheden, marktpartijen, corporaties, maatschappelijke organisaties, inwoners en andere stakeholders op regionaal en lokaal niveau. Het hoofddoel van het programma ligt in het verlengde van het coalitieakkoord. De provincie pakt een actieve regierol op, veelal als verbinder, aanjager en kennisdeler.

Opdracht Junior projectleider Netcongestie bij woningbouw
Het uitvoeringsprogramma kent verschillende programmalijnen, die zijn uitgewerkt in inspanningen, activiteiten en projecten die moeten bijdragen aan het versnellen van de woningbouw.

Met je collega’s van het programmateam schakel je met partijen zoals gemeenten, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Jouw opdracht binnen het programmateam Versnelling Woningbouw zal zich met name richten op netcongestie.

Netcongestie: In de provincie Utrecht hebben we te maken met netcongestie. Dat betekent dat er te weinig ruimte is op het elektriciteitsnet om alle vraag en aanbod te kunnen voorzien. Voor de woningbouw geldt dat we slimme oplossingen nodig hebben. Je werkt aan het organiseren van bijeenkomsten, opzetten van pilots, begeleiden van de pilots, voorbereiden van overleggen en de verslaglegging daarvan. Daarnaast draag je bij aan het inhoudelijk verder ontwikkelen van de aanpak. Je bent directe sparringpartner voor de senior projectleider.

Als projectleider ben je samen met de andere bevlogen projectleiders in het team verantwoordelijk voor het ophalen en aanjagen van problemen en de daarbij horende oplossingen, de doorvertaling daarvan naar bruikbare tools en het verspreiden van de opgedane kennis. Je hebt te maken met verschillende afdelingen binnen de provincie en er wordt verwacht dat je zelfstandig te werk gaat.

Knock-out Criteria:
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met woningbouw/ ruimtelijke ordening werkend vanuit/ of in samenwerking met een overheidsorganisatie;

Selectiecriteria (weging, totaal 100 punten):
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting planologie, urban-, spatial planning, bouwkunde, sociale geografie, of een andere ruimtelijke opleiding; (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het assisteren in projecten of pilots rondom woningbouwvraagstukken; (20 punten);
5. Aantoonbare ervaring met het assisteren in projecten rondom netcongestie vraagstukken (20 punten)
6. Aantoonbare ervaring met het assisteren in projecten rondom netcongestie vraagstukken bij woningbouwprojecten. (20 punten).

Gevraagde competenties:

 • Assertief;

 • Initiatiefrijk;

 • Vindingrijk;

 • Durf;

 • Verbindend in een netwerk;

 • Plannen en organiseren;

 • Resultaatgericht;

 • Stressbestendig;

 • Een proactieve en zelfstartende instelling.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1 (Geef aantal in te huren professionals aan voor deze opdracht]

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands,

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk:  ja.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op een ander te bepalen moment. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo spoedig mogelijk  bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Junior projectleider Netcongestie bij woningbouw die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.