thumbnail
thumbnail
Technisch adviseur Engbertsdijksvenen - 053441

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 2 dagen
€ 95,00
24 - 32 Overijssel

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

29-09-2022

Begindatum:

17-10-2022

Einddatum:

31-10-2023

Uren per week:

24 - 32

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

De technisch adviseur is werkzaam in twee gebiedsprocessen die tegelijkertijd plaatsvinden in en rondom het Natura2000 gebied Engbertsdijksvenen.

Voor de uitwerking en realisatie van de interne maatregelen (natuurherstelmaatregelen die plaatsvinden binnen de Natura2000 begrenzing) vindt een gebiedsproces plaats onder bestuurlijk trekkerschap van Staatsbosbeheer.

Voor de uitwerking en realisatie van de externe maatregelen (natuurherstelmaatregelen die plaatsvinden buiten de Natura2000 begrenzing) vindt een gebiedsproces plaats onder bestuurlijk trekkerschap van LTO Noord.

Voor elk van de beide gebiedsprocessen is een eigen (IPM) projectorganisatie actief. De technisch adviseur is onderdeel van de beide projectorganisaties.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch adviseur Engbertsdijksvenen - 053441 die deze organisatie zoekt?