thumbnail
Programmacoördinator Zoetwatervoorziening Oost-Nederland - 052199

Provincie Overijssel

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit morgen
€ 125,00
16 Overijssel

Publicatiedatum:

22-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

29-08-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

16

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Je gaat aan de slag bij de eenheid Ruimte en Bereikbaarheid, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid is verantwoordelijk voor een duurzame ruimtelijke ontwikkeling van de steden en het landelijk gebied in Overijssel. Belangrijke thema’s zijn ruimte, ondergrond, water, wonen, bereikbaarheid en openbaar vervoer. Er is een intensieve samenwerking met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen, waarbij wordt ingespeeld op initiatieven die aansluiten bij de provinciale ambities.

Het programma Zoetwatervoorziening Oost-Nederland (ZON) is onderdeel van het nationale Deltaprogramma. Het programma ZON wordt geleid door een programmabureau, bestaande uit een coördinator en een secretaris. Beiden worden aangesteld via de eenheid RB, team RBR. Het programma ZON wordt bestuurlijk aangestuurd door het Regionaal Bestuurlijk Overleg Rijn-Oost (RBO Rijn-Oost). 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Programmacoördinator Zoetwatervoorziening Oost-Nederland - 052199 die deze organisatie zoekt?