thumbnail
thumbnail
junior MER specialist - 060182

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Sluit over 8 dagen
€ 75,00
20-24 Overijssel

Begindatum:

19 jun 2023

Einddatum:

30 nov 2023

Uren per week:

20-24

Publicatiedatum:

25 mei 2023

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald. De voorwaarden worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. Het tarief kan niet op verzoek van leverancier aangepast worden (zie aanvullende informatie voor voorwaarden). De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

De kandidaat komt in de omgeving van de RES Twente te werken met als opdrachtgever de provincie Overijssel. 

Formeel gaat de kandidaat aan de slag bij de eenheid Project- en Programmamanagement, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid heeft veel expertise op het gebied van (het opstarten en uitvoeren van) grootschalige processen, projecten en programma’s. Daarnaast kunnen onze medewerkers hier terecht met vragen over programmatisch en projectmatig werken en hoe ze dat het beste kunnen doen. 

De eenheid bestaat uit drie teams: Leiding, Project- & Programmamanagement en Trainees.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de junior MER specialist - 060182 die deze organisatie zoekt?