thumbnail
thumbnail

Corporate Recruiter

Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
32 Noord-Brabant

Begindatum:

15 mrt 2024

Einddatum:

31 aug 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Opdrachtomschrijving
Op jaarbasis hebben wij ongeveer 250-300 vacatures waarin de corporate recruiter een sleutelrol speelt in de werving voor de verschillende programma’s binnen de Provincie.

Ons recruitment team is groeiende en om deze groei voor de korte termijn op te vangen zijn wij op zoek naar een ervaren en hands-on recruiter die in een complexe organisatie makkelijk zijn/haar weg vindt. De recruiter moet direct inzetbaar zijn in ons team van recruiters dat samen met jou bestaat uit drie professionals.

Jouw werk
Dagelijks word je door het (talent) management betrokken bij uiteenlopende wervingsvraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van onderscheidende vacatureteksten, en komt met passende creatieve ideeën om de werving zo kandidaat gericht mogelijk te maken.   

Kandidaatomschrijving
Je bent een ervaren recruiter die in staat is om regie over het recruitment proces te nemen van het schrijven van de vacature tekst en het bepalen en uitvoeren van de wervingstrategie tot en met  monitoring van de kandidaten. Je bent goed in staat om het overzicht te bewaren en vandaar uit te organiseren en te plannen.

Recent zijn we gestart met een nieuw wervingsproces waarbij de recruiter een sleutelrol rol vervult van begin tot eind. Dit proces gaan we het komende half jaar op diverse momenten evalueren en herijken. Ook hier is jouw recruitment ervaring gewenst.

Als teamplayer ben je in staat om mensen voor je te winnen en duidelijk te communiceren. Jouw beheersing van de nederlandse taal is goed en je weet deze creatief in te zetten. Daarnaast weet je je goed te bewegen in een politiek bestuurlijke organisatie en heb je gevoel voor je omgeving.

Wij worden verder enthousiast van iemand die deze competenties aanvult met de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt meer dan vijf jaar ervaring met (corporate) recruitment;

 • Je hebt meer dan drie jaar ervaring met werken in of werven voor een politiek-bestuurlijke organisatie zoals een Provincie, Gemeente of andere overheidsorganisatie;

 • Je bent iemand die vernieuwende en uitvoerbare ideeën heeft binnen je vakgebied;

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Eisen

 • Opleiding: Kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau opgedaan door een afgeronde opleiding op HBO niveau en ervaring. Dit blijkt uit CV

 • Werkervaring: Kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als corporate recruiter. Dit blijkt uit CV.

 • Werkervaring: Kandidaat heeft meer dan 3 jaar ervaring met werken in of recruitment voor een politiek-bestuurlijke organisatie. Dit blijkt uit CV.

Gunningscriteria

 • Weging prijsdeel: 15 %

 • Opleiding: Kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau opgedaan door een afgeronde opleiding op HBO niveau en ervaring. Dit blijkt uit CV.

  • Voldoet niet aan de eis. (1 %)

  • Voldoet aan de eis. (10 %)

 • Werkervaring: Kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als corporate recruiter. Dit blijkt uit CV.

  • < 2 jaar ervaring. (1 %)

  • 2-3 jaar ervaring. (8 %)

  • 3-4 jaar ervaring. (15 %)

  • 4-5 jaar ervaring. (20 %)

  • > 5 jaar ervaring. (30 %)

 • Werkervaring: Kandidaat heeft meer dan 3 jaar ervaring met werken in of recruitment voor een politiek-bestuurlijke organisatie. Dit blijkt uit CV.

  • < 1 jaar ervaring. (1 %)

  • 1-2 jaar ervaring. (5 %)

  • 2-3 jaar ervaring. (12 %)

  • > 3 jaar ervaring. (20 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Tijdens het sollicitatiegesprek zijn de laatste (maximaal) 25 punten toe te kennen. Deze 25 punten worden als volgt verdeeld:

 1. De zienswijze en visie op de betreffende functie/werkzaamheden, gerelateerd aan eigen ervaring en visie provincie: maximaal 10 punten.

 2. Match met het team (voldoende complementair in kennis en samenwerking): maximaal 5 punten.

 3. Competenties zoals verbindend, doortastend, vernieuwend, betrouwbaar maximaal 10 punten (denk hierbij ook aan goede voorbereiding, motivatie, pro-activiteit, kennis van de provinciale werkzaamheden en actualiteiten).

Bij de provincie gaan we uit van het BYOD (Bring Your Own Device) principe.

We vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund. Dit is onderdeel van de selectieprocedure en een knock-out criteria. We vragen deze bij voorkeur te overleggen voorafgaand aan de eerste werkdag maar in ieder geval uiterlijk binnen één maand nadien. Hiervoor stuurt de provincie u na de definitieve gunning een link op uw persoonlijk e-mailadres.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Corporate Recruiter die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.