thumbnail
Consulent Agroprogramma

Provincie Groningen

Martinikerkhof 12, 9712 JG Groningen, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Groningen

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-09-2024

Uren per week:

24

Organisatie
Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Werken bij ons
Met onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Groningen een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Wij werken allemaal met passie voor de samenleving. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken veel samen om doelen te bereiken. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega's werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!

Opdracht
Vanuit het agroprogramma worden consulenten ingezet om agrarische ondernemers te begeleiden, te ontzorgen en te faciliteren in overzicht, afstemming en coördinatie bij het vormgeven van de integrale oplossing. De functie van consulent is daarmee veelzijdig: een consulent krijgt de rol van vertrouwenspersoon naast de agrariër om de problematiek in kaart te brengen, mee te denken over de integrale oplossing en de agrarisch ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen bij procedurele kwesties. Daarnaast helpt de consulent bij het organiseren van de juiste kennis en expertise en is hij/zij een spin in het web, die de weg weet naar de betrokken instanties en bijbehorende subsidieregelingen en oplossingen voor verduurzaamheid. Het agroprogramma is in opbouw en dit betekent dat de wijze waarop het programma met inzet van consulenten uitgevoerd wordt, voortdurend in ontwikkeling is.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als projectleider binnen de agrarische sector;
3. Aantoonbare werkervaring met het opzetten van verduurzaamheidsprogramma’s binnen de agrarische sector;  

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider binnen de agrarische sector (40 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van duurzaamheidsprogramma’s binnen de agrarische sector (30 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van bedrijfsplannen en subsidieregelingen binnen de agrarische sector (30 punten).

Competenties

  • Oplossingsgericht;

  • Analytisch;

  • Coördinerend;

  • Initiatiefrijk;

  • Klantgericht. 

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 10.  

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg met de kandidaat. 

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 15 augustus 2022 tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 12 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent Agroprogramma die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.