thumbnail
thumbnail
Communicatiemanager/strategisch communicatieadviseur tbv Project Lelylijn

Martinikerkhof 12, 9712 JG Groningen, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Groningen

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

22-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Werken bij ons
Met onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Groningen een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Wij werken allemaal met passie voor de samenleving. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken veel samen om doelen te bereiken. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega's werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!

Opdracht
Communicatiemanagement

 • Het organiseren en opzetten/starten van de projectcommunicatie Lelylijn. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de omgevingsmanager en participatiemanager. De communicatie omgevingsmanagement en stakeholdermanagement moet nog worden vormgegeven.

 • Het aansturen van bureaus voor het laten ontwikkelen van communicatiemiddelen voor de Lelylijn: huisstijl, communicatieconcept, website, nieuwsbrieven en socials.

 • Aansturen van communicatiemedewerkers zoals tekstschrijver voor teksten en onderhoud website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

 • Het organiseren van een werkgroep communicatie waar communicatieadviseurs en bestuursadviseurs van de betrokken overheden van Rijk en Regio zitting hebben. De werkgroep geeft input, denkt mee met communicatie, participatie en omgevingsmanagement Lelylijn en fungeert als link naar de eigen organisaties.

 • Opstellen en bewaken van de Mijlpalenkalender Lelylijn tbv inzet communicatie.

Strategisch communicatieadvies

 • Adviseur en sparringpartner van directie en projectteam Lelylijn tav interne, externe en bestuurs-communicatie.

 • Het ontwikkelen en bewaken van de communicatiestrategie Lelylijn op basis van de stakeholderanalyse omgevingsmanagement en de uitkomsten van de Participatieve Waarden Evaluatie.

 • Het organiseren en onderhouden van contacten met de media. Het maken van persberichten en briefings voor de media. Advies tav media-woordvoering.

 • Afstemming van de media-uitingen met interne partners (provincies, gemeenten, ministeries)

 Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Communicatiemanager/Strategisch communicatieadviseur;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bunnen een overheidsinstantie;
4. Per direct beschikbaar voor de gehele duur van de opdracht inclusief eventuele verleningsopties;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Communicatiemanager/Strategisch adviseur (25 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Communicatiemanager/Strategisch adviseur binnen een overheidsinstantie (25 punten);
7. Een afgeronde opleiding/cursus op het gebied van Marketing en communicatie (25 punten);
8. Minimaal 1 jaar werkervaring met Public Affairs (blijkt duidelijk uit het cv) (25 punten).

Competenties 

 • Analytisch;

 • Communicatief;

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 13.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in overleg. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.

 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatiemanager/strategisch communicatieadviseur tbv Project Lelylijn die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.