Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Medewerker postregistratie (Informatiebeheer)

Pijnacker-Nootdorp

Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€50,75
20 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 mei 2024

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 425 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Personeel & Organisatie (P&O), Control, Inkoop en Juridische zaken (CIJ), Financiën, Automatisering, KCC en Facilitair. De afdeling zorgt ervoor dat het bestuur, management en medewerkers van de gemeentelijke organisatie goed worden ondersteund en geadviseerd op het gebied van bovenstaande deelgebieden. De vacature valt onder het team Informatiebeheer.

Opdracht
Binnen het team IB is behoefte aan ondersteuning op het gebied van scanning en registratie van binnengekomen post. Je ondersteunt de medewerkers postregistratie bij het verwerken van de dagelijks binnengekomen post voor belastingzaken.
- Je zorgt voor de registratie van de post in het registratiesysteem Kofax.
- Je zorgt voor het beoordelen van de registratiewaardige post en maakt deze scanklaar.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding;
2. Aantoonbare werkervaring als medewerker postregistratie/informatie binnen een gemeentelijke organisatie;

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal een afgeronde SOD1 opleiding of een opleiding op het gebied van informatiemanagement (25 punten);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als medewerker postregistratie/informatiebeheer binnen een gemeentelijke organisatie (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het werken in het zaaksysteem Kofax (20 punten);
6. Een maximaal uurtarief van € 50,75,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werk verkeer (15 punten);
7. Beschikbaar per 26 februari 2024 voor 20 uur per week gedurende de gehele looptijd van deze opdracht met aanwezigheid op maandag tot vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur (10 punten).

Competenties
- Nauwkeurig;
- Resultaatgericht;
- Flexibel.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 6. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg. Thuiswerken behoort niet tot de mogelijkheden. In verband met de dagelijkse postverwerking ben je op alle werkdagen op kantoor aanwezig.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 22 februari 2024 van 10.00 uur tot 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 21 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de marktplaatsopdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de rest van de pagina hieronder. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Rohan de Soet via 06 – 41 66 01 70 of per mail via rohan.desoet@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker postregistratie (Informatiebeheer) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.