thumbnail
thumbnail

Handhaver bouw/r.o.

Pijnacker-Nootdorp

Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

18 sept 2023

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

Team
De functie is bij het cluster Bouw- en woningtoezicht binnen het team veiligheid en handhaving, onderdeel van de afdeling Wijkbeheer. Het team veiligheid en handhaving, bestaande uit 7 clusters is verantwoordelijk voor o.a. milieu, vergunningverlening, toezicht en handhaving van de fysieke leefomgeving en belast met diverse veiligheidstaken (openbare orde, veiligheid, crisisbeheersing, ondermijning). Het team bestaat uit ca 40 medewerkers.

Opdracht
Je houdt toezicht op bestaande/nieuwbouw (vergunningsvoorwaarden, controle op illegale bouw/ strijdig gebruik). Hierbij werk je nauw samen met de collega’s zoals handhavingsjuristen, toezichthouders, vergunningverleners WABO en R.O. juristen. 

Behalve toezicht en controle buiten, zijn in het kader van handhavingstrajecten dossieronderzoek een belangrijk onderdeel van de functie. Je rapporteert je bevindingen aan de handhavingsjuristen. Hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig en volledig je bevindingen schriftelijk vastlegt. Je bent goed in staat om zaken op de bouwplaats ter plekke op te lossen en in goede banen te leiden, maar weet ook door te pakken, zodra zaken erom vragen. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor het vervullen van de functie.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi);
2. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder of handhaver bouw;

Gunningscriteria (weging)
4. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van bouwkunde (15 punten);
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als toezichthouder of handhaver bouw bij een gemeentelijke instelling (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met projecten op het gebied van toezicht nieuwbouw/bestaande bouw/handhaving strijdig gebruik, benoem al deze punten in het cv (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van vooraanschrijvingen en constateringsrapporten (15 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van dossieronderzoek naar aanleiding van klachten en verzoeken tot handhaving (10 punten).

Competenties
- Plannen en Organiseren;
- Klantgericht;
- Resultaatgericht;
- Goed kunnen samenwerken;
- Schriftelijke vaardigheid;
- Vakgericht.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zullen worden gepland op 27, 28 of 29 september 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 26 september 2023 bericht.
Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl of met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Handhaver bouw/r.o. die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.