thumbnail
thumbnail

Civieltechnisch projectleider

Pijnacker-Nootdorp

Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€105
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 mrt 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

6 feb 2024

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

De gemeente is voor de afdeling Ontwikkeling op zoek naar een civieltechnisch projectleider. Je komt te werken in het cluster Civiel, Stedenbouw en Ondersteuning. De afdeling Ontwikkeling bestaat daarnaast uit de taakvelden Projectmanagement, Taakeenheid Economie, Grondzaken & Planeconomie. De afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van woningbouwprojecten, bedrijvenparken, maatschappelijke voorzieningen, infra projecten en natuur- en recreatiegebieden.

Opdracht
Voor de civieltechnische advisering en engineering van diverse bouw- en woonrijpmaak werkzaamheden en herinrichtingen van de openbare ruimte in de gemeente Pijnacker-Nootdorp zoeken wij een ervaren civieltechnisch projectleider. Het werk omvat o.a. advisering, opstellen van contracten en het aanbesteden hiervan, aansturing van werkvoorbereiders, directievoerders, toezichthouders en adviesbureaus, coördinatie van de aan- en verlegging van kabels en leidingen.  Je werkt zelfstandig en in projectteams onder leiding van de projectmanager.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Beschikbaar per 1 maart 2024 voor 36 uur per week gedurende de gehele looptijd van de opdracht;
2. Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi);
3. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als civieltechnisch projectleider binnen een gemeente;
5. Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van civiele techniek;
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van gebiedsontwikkeling en infrastructurele werken binnen een gemeente;

Gunningscriteria (weging)
7. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als civieltechnisch projectleider binnen een gemeente (40 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het coördineren en afstemmen met diverse partijen, zoals gemeentelijke afdelingen, adviesbureaus,  nutsbedrijven, waterschap,  bedrijven en bewoners (geef duidelijk aan in het cv waar deze ervaring is opgedaan) (20 punten);
9. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met advisering en aanleg van woningbouw en bedrijven locaties (30 punten);
10. Een maximaal uurtarief van €105,- exclusief BTW en inclusief Fee Flextender en reiskosten woon- en werkverkeer (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties:

 • Mondeling en schriftelijk communicatief;

 • Proactief;

 • Overtuigingskracht;

 • Klantgericht;

 • Oplossingsgericht;

 • Teamspeler;

 • Flexibel;

 • Resultaatgericht;

 • Kwaliteitsbewust. 

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: alle werkdagen.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op in de week van 19 februari 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 19 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 8 februari 2024, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 9 februari 2024 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen.
Flextender is bereikbaar op telefoonnummer  035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot vrijdag 16 februari 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Civieltechnisch projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.