thumbnail
Medior/Senior technisch applicatie beheerder

PGGM N.V.

Noordweg Noord 150, 3704 JG Zeist, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Utrecht

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

17-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-09-2022

Uren per week:

36

- Beoordelingscriteria invullen naar waarheid en graag toelichting geven waar wordt gevraagd
- Geschikt voor zzp 
- 5 CV's komen op de shortlist en krijgen de status 'ingediend bij klant' binnen 1 werkdag. Overige kandidaten komen op de reservelijst.


Technisch Applicatie Beheerder

Jouw functie

Als Technisch Applicatie Beheerder werk je voor de Solution Group Pensioenbeheer en maak je onderdeel uit van de afdeling Application Management. Je bent medeverantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van applicaties in een Microsoft omgeving en het installeren, configureren en testen van deze applicaties in een OTAP omgeving van het Pensioen domein.
Anderzijds participeer je in grote projecten zoals o.a. de Cloudtransitie.
Jouw dag begint meestal met een ochtend controle en een stand up waarin je met je team bespreekt hoe het gisteren is verlopen, wat je vandaag gaat doen en waar je nu tegen aan loopt. 
Aansluitend bespreek je met je collega’s de items op de back log “wat” vraag en “hoe” deze te met elkaar te effectueren (manage). 
Vervolgens ga je aan de slag met de uitvoering van de items /het oplossen van allerlei verander vraagstukken. Dit kan binnen het team alsmede in een virtueel samenstelling met andere kennishouders. Samen werk je dan aan de transitie van onze traditionele ontwikkel- en beheer organisatie naar een DevOps organisatie, waarbij de focus ligt op het Operate gedeelte CI/CD.
Iedere dag is anders en zit vol met diverse en dynamische uitdagingen, wat maakt dat je continue leert, uitgedaagd wordt, mee gaat in de veranderingen en iedere keer opzoek gaat naar continue verbeteren initiatieven. Houd je van diversiteit aan uitdagingen, ben je proactief en ben je van door pakken dan zijn dit de variabelen waar je aan kan denken:
 • Platform / applicatie beheer in de breedste zin van het woord, belangrijk is een beheer mindset.
 • Troubleshooting, RCA van de incidenten & Problems. 
 • Je ondersteunt, begeleidt en voert geautomatiseerd uit verschillende deployements van de ontwikkel teams binnen de verschillende omgevingen. 
 • Je draait mee bij innovatie van technologische ontwikkelingen van on-premise oplossingen naar PAAS / SAAS oplossingen. 
 • Je hebt dagelijks te maken combinatie van techniek en functionele kennis waar jij een spin in het web bent. 
 • Je bent veel bezig binnen het team over continue verbeteren initiatieven te bedenken, bespreken, en te effectueren. 
 • Je participeert in projecten zowel business als IT gerelateerd.
 • Samen ben je verantwoordelijk voor het gestructureerd vastleggen van documentatie, het nastreven van security, auditing & compliancy verplichtingen, de uitvoering en het aantonen van de werking hiervan.


PGGM is als pensioenuitvoerder werkzaam voor verschillende pensioenfondsen. Wij hebben een groeiambitie en zien het aantal klanten toenemen. Om aan de specifieke klantvraag te kunnen voldoen, passen wij onze business processen en IT omgeving hier nauw op aan. Tegelijkertijd moet de kosten van de deelnemers zo laag mogelijk blijven.
Binnen onze ICT organisatie kom jij te werken op de afdeling Application Management. 
Binnen deze afdeling heb je 35 professionals als collega. Als team zorgen wij ervoor dat wijzigingen in de ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties op verantwoorde wijze in productie worden genomen.


Je acteert op HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in een technische richting
 • Continuous Delivery is voor jou de standaard aanpak en je hebt een Agile Mindset, way of thinking en working
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft producten als MS-Windows server, MS-SQL server, SharePoint, Scripting .Net, IIS, Monitoring, etc.
 • High energy en passie voor continue verbeteren
 • Durf tot experimenteren
 • Je hebt kennis van Azure Cloud oplossingen (IAAS/PAAS/SAAS)
 • Je hebt kennis en ervaring met Azure Devops, CI/CD scripting; XL deploy, Powershell, YAML scripting, Git, Kubernetes, Gulp
 • Je hebt kennis en ervaring met MS OS en Webservers: Windows, IIS, C#
 • Je hebt kennis en ervaring met (Kibana, Nagios, etc)
 • Je bent bereid om in wisselende diensten mee te draaien, ook buiten de standaard kantoortijden
 • Een pré infrastructuur code (Ansible, Puppet)
 •  

  Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Medior/Senior technisch applicatie beheerder die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.