Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Projectmanager Integrale DMS migratie

Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
16-24 Zuid-Holland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 mei 2025

Uren per week:

16-24

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid zoekt een projectmanager voor een integrale DMS migratie.

We verwachten van de projectleider dat hij/zij een integraal plan van aanpak voor het project (incl. risico's, maatregelen en financiele projectbeheersing) maakt, het projectteam samenstelt en zorgt voor resultaatgerichte projectuitvoering. Daarbij is pro actieve begeleiding van alle betrokkenen (operationeel, tactisch en strategisch niveau) gedurende het project van belang, als ook voorbereiding van stuurgroepoverleggen en verslaglegging hiervan doet t.b.v. heldere besluitvorming.

Waarbij opgemerkt wordt dat de twee belangrijke betrokken units (DIV en Data & ICT) gedurende dit project nog in ontwikkeling zijn.

Een belangrijke component is de implementatie van een DMS applicatie als vervanging van bestaande DMS applicatie(s). Een belangrijk onderdeel van de opdracht is eveneens het begeleiden van de bijbehorende verandering van de organisatie in proces en werkwijze. Het is cruciaal dat er met diverse stakeholders pro actieve afstemming en samenwerking plaatsvindt en dat het projectresultaat ook borging van systeem, proces en werkwijze in de organisatie betreft.

Om dit project succesvol uit te voeren heeft de projectmanager ervaring nodig met het implementeren van DMS/zaakgericht werken bij een publieke organisatie, het begeleiden van verandering met aandacht voor systemen, processen, werkwijze en gedrag.

Naast relevante kennis en expertise is het van belang dat de projectmanager beschikt over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, verbindend leiderschap, planmatig werken en organisatiesensitiviteit. Ervaring met agile werken is een pre.

Samenvattend:

 1. Ervaring als projectmanager bij publieke instellingen

 2. Ervaring met implementatie van een DMS/Zaakgericht werken

 3. Het begeleiden van de organisatie met de verandering en daarbij ervaring met een integrale benadering, daarmee bedoelen wij:

 • Verandering in werkwijze

 • Bewustwording organisatie

 • Aandacht voor de verschillende belangen

 • Gericht op de transitie van andere manier van werken

 • Implementatie en migratie naar nieuwe DMS applicatie


Omvang opdracht
Aantal uren per week: 16 tot 24 uur per week
Gewenste startdatum: begin mei 2024
Duur: 9 - 12 maanden
Totale inzet in uren: max 750 tot 1100 uur
Optie tot verlenging: ja
Duur verlenging: 2 x 1 jaar
Max. tarief: 120,-

Gezien de omvang van deze opdracht is in relatie tot de Wet DBA het aanbieden van een zelfstandige zonder personeel NIET toegestaan.

De 3 offertes (kandidaten) met de hoogste scores op prijs en kwaliteit worden uitgenodigd voor de interviewronde.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Projectmanager Integrale DMS migratie die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.