thumbnail
thumbnail

HR-adviseur

Omgevingsdienst Veluwe

Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32 uur per week Gelderland

Begindatum:

4 mrt 2024

Einddatum:

3 sept 2024

Uren per week:

32 uur per week

Publicatiedatum:

3 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Bij Omgevingsdienst Veluwe (ODVeluwe) zetten we ons vol passie in voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. In nauwe samenwerking met twaalf Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland, spelen onze vergunningverleners een cruciale rol in het verstrekken van omgevingsvergunningen. Onze toezichthouders zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.

Daarnaast bieden onze milieu-experts uitgebreid advies aan onze partners over diverse milieu-gerelateerde onderwerpen. Of het nu gaat om energie, bodem, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, circulariteit, lucht, geluid, natuur & ecologie, of externe veiligheid, wij staan klaar om de leefomgeving te versterken en te beschermen.

Vanuit onze locaties in Apeldoorn en Harderwijk werken wij aan een gezonde, schone en veilige leefomgeving voor inwoners en bedrijven in regio Veluwe. Ben jij die enthousiaste HR-adviseur die onze organisatie komt versterken?

Opdracht omschrijving
Ben jij een enthousiaste HR-professional met passie voor personeel én organisatie en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een duurzame en professionele werkomgeving? Omgevingsdienst Veluwe zoekt een ervaren en gedreven HR-adviseur die ons team komt versterken.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden:

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Sparringpartner zijn voor de directeur en vijf managers op het gebied van HR-beleid en organisatie- en personeelsvraagstukken.

 • Het management en medewerkers gevraagd en ongevraagd adviseren op het gebied van HR-beleid en organisatie- en personeelsvraagstukken.

 • Ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, -instrumenten en -procedures.

 • Uitvoeren werving- en selectieprocedures.

 • Zorgen voor naleving van HR-gerelateerde wet- en regelgeving.

 • Optimaliseren en beheren van HR-processen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 4 maart 2024 tot en met 3 september 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur.

 • Een afgeronde hbo(+)-opleiding in HRM of een gerelateerd vakgebied.

 • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van HR.

Gunningscriteria

 • Relevante afgeronde hbo(+)- HBO+ opleiding. Bij voorkeur op het gebied van HRM, MER of organisatie-, bestuurs- of bedrijfskunde. (40%)

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van HR-adviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij gemeenten of omgevingsdiensten. (30%)

 • Affiniteit met de doelstellingen en werkzaamheden van een omgevingsdienst. (15%)

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding. (15%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de HR-adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.