thumbnail
thumbnail
Communicatieadviseur t.b.v. fusie OVIJ /ODNV, dit mag ook een communicatiebureau zijn.

Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ) (Omgevingsdienst Veluwe Ijsel (OVIJ))

Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
0-24 uur per week Gelderland

Publicatiedatum:

09-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-03-2023

De twee omgevingsdiensten OVIJ en ODNV gaan naar verwachting fuseren per 1 januari 2024. De komende maande volgt het definitieve besluit en wordt door beide organsiaties gewerkt aan de inrichting van de nieuwe organsatie: OD Veluwe. Voor alle collega's, van toezichthouders en handhavers, adviseurstot managers, is deze fusie een grote verandering. Om iedereen goed op de hoogte te houden van de ontwikkleingenvan dit proces en hen mee te nemen naar een succesvolle fusie, zoekt OVIJ een communicatiebureau dat kan faciliteren op het gebied van interne en externe communicatie, teksschrijven en ontwerp van middelen, het plaatsen van berichten op intranet en de organisatie van medewerkersbijeenkomsten.

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een bureau dat OVIJ kan voorzien in:

 • één communicatieadviseur in de rol van adviseur, tekstschrijver, contentmanager en organisator van bijeenkomst (dus één contactpersoon);
 • een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit;
 • snelle schakeling met een vormgever;

Wat vragen we van de communicatieadviseur?

 • Flexibiliteit en creativiteit: In samenwerking met de communicatieadviseur van ODNV probeer je zoveel mogelijk communicatie vooruit te plannen. Maar tijdens het fusieproces kan het voorkomen dat er snel iets gedeeld of georganiseerd moet worden met beide organsaties, bestuurders of andere betrokkenen. Ook kan het zijn dat je een week 24 uur werkt en de week daarna helemaal niet. Flexibiliteit is dus een voorwaarde.
 • Hands-on metaliteit.
 • Je hebt ervaring en kennis van overheidsorganisaties.
 • Je hebt ervaring met verandertrajecten.
 • Je bent op de hoogte van het werk en de rol van omgevingsdiensten.

Wat ga je doen?

 • Er is een bedrijfsplan, routekaart, inrichtingsplan en communicatie-draaiboek opgezet. Het draaiboek met inhoudelijk verder worden uitgewerkt en vervolgens worden uitgevoerd;
 • je bedenkt en voert concrete acties uit, zoals wekelijkse updates voor intranet in tekst en beeld. Je werkt samen met een eigen vormgever met wie je snel kan schakelen wanneer er ontwerpen nodig zijn (infographics, Powerpoints, posters etc,)
 • Je ondersteunt en adviseert het inrichtingsteam bij belangrijke communicatiemomenten- en uitingen. Je denkt mee met de inhoud en je zorgt voor de opmaak van middelen en presentaties binnen de huisstijkl van de Gelderse Omgevingsdiensten.
 • Je organiseert regelmatig medewerkersbijeenkomsten en teambuildingactiviteiten.
 • Je werkt heel nauw samen met de communicatieadviseur van ODNV om gezamenlijk tot effectieve en heldere communicatie te komen die aansluit bij de communicatiestijl van beide organisaties.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatieadviseur t.b.v. fusie OVIJ /ODNV, dit mag ook een communicatiebureau zijn. die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.