thumbnail

Adviseur ecologie

Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ) (Omgevingsdienst Veluwe Ijsel (OVIJ))

Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

20-11-2021

Sluitingsdatum:

06-12-2021

Begindatum:

01-01-2022

Einddatum:

31-07-2022

Uren per week:

32 - 36 uur per week
€ 65,00
32 - 36 uur per week Gelderland

Voor Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) zijn wij op zoek naar een enthousiaste adviseur Ecologie. Als adviseur ga je je, samen met collega’s, bezig houden met diverse projecten en adviesvragen op het gebied van ecologie. Deze taken voeren wij uit voor onze opdrachtgevers.

Heb jij een passie voor de natuur, geen bezwaar tegen repeterend werk (stikstof adviezen) en ben je bereid om je vast te bijten in een opbloeiend specialisme binnen onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou en gaan we graag met je in gesprek.

Deze functie is jou op het lijf geschreven als je graag een bijdrage levert aan het op de kaart zetten van het taakveld Ecologie, afwisselend werk wil doen en rustig blijft wanneer de kaders niet gelijk duidelijk zijn. De werkzaamheden zijn zowel operationeel als visievormend/beleidsmatig. Je gaat aan de slag in een informeel team, met collega’s die zelfsturend werken. Binnen het team is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Dit zijn je verantwoordelijkheden

  • uitvoeren van (deel)projecten bij onze opdrachtgevers;
  • adviseren m.b.t. de PAS, kapvergunningen, bestemmingsplannen etc.;
  • ecologie verder op de kaart zetten binnen ons werkgebied, samen met collega's;
  • opbouwen van een netwerk en het verbinden van stakeholders en initiatieven (binnen de gemeente en extern) om projecten verder te helpen;
  • schrijven van (inhoudelijke) rapportages, notities en adviezen;
  • contact onderhouden met je teamgenoten om af te stemmen over je werkzaamheden en ze te informeren over je voortgang.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur ecologie die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN