thumbnail
thumbnail

Medewerker Toezichthouder handhaving bouw RO

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24-32 uren Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24-32 uren

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Opdracht omschrijving
De Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) is voor bedrijven en inwoners in de regio Rivierenland de uitvoeringsorganisatie voor Vergunningverlening, Toezicht en handhaving (VTH). Zo’n 200 professionele en deskundige collega’s voeren bouw- en milieutaken uit voor acht regiogemeenten en de provincie Gelderland. Samen dragen ze bij aan een duurzaam en veilig Rivierenland.

Voor de afdeling Toezicht zoeken wij een

Toezichthouder bouw/ro
(24 - 32 uur per week)

Wij zoeken 2 inhuurkrachten.

Verantwoordelijkheden
Als toezichthouder bouw verricht je toezichtwerkzaamheden op het gebied van omgevingsvergunningen voor het aspect bouwen, sloop en ruimtelijke ordening. Je werkt in het verlengde van verleende vergunningen en werkt samen met vergunningverleners en handhavingsjuristen.

 • Je bent samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het toezicht in een bepaald gebied, maar je kunt ook elders worden ingezet, of op specifieke projecten.

 • Dit vraagt het nodige van je flexibiliteit, resultaatgerichtheid en dienstverlenende kwaliteiten.

 • Niet alleen burgers en bedrijven die activiteiten ontplooien in de omgeving, maar ook onze opdrachtgevers zijn klanten.

Wat je gaat doen
De toezichthouder bouw heeft verder de volgende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden:

 • Het doen van integrale controles in opvolging van verleende vergunningen en sloopmeldingen;

 • Geconstateerde onvolkomenheden met de initiatiefnemer bespreken en afspraken maken;

 • Hercontroles uitvoeren op geëiste voorzieningen/ maatregelen.

Initiëren van handhavingsacties of stilleggen van de bouw;

 • Registreren van controles en constateringen.

Het team bestaat uit 19 personen, deels ingehuurd in een flexibele schil. Mensen uit de praktijk met een no-nonsense mentaliteit. De medewerkers in dit team hebben ieder hun eigen gebieden, maar moeten meer en meer samenwerken.

Dit geld binnen het team, maar ook met aanpalende afdelingen. Onze taak is uitgedrukt in uren en prestatienormen wat van jou een efficiënte doelgerichte werkwijze vergt.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Leverancier of ZZP'er beschikt over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die overeenkomt met de totale opdrachtwaarde (zie: https://www.odrivierenland.nl/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/Overzicht-minimale-verzekeringswaarde.pdf)

 • Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden inzet jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CPI.

 • Kandidaat moet in het bezit zijn van een geldige VCA.

 • Kandidaat beschikt over een rijbewijs.

Wensen

 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als Toezichthouder Bouw RO (40%)

 • Kandidaat is in bezit van ABW I (40%)

 • Kandidaat heeft werkervaring opgedaan bij een overheidsinstelling en of omgevingsdienst (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Toezichthouder handhaving bouw RO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.