thumbnail
thumbnail
Adviseur Archeologie

Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU)

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 4 dagen
€75,-
24 Utrecht

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

09-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24

Kern van het werk is het beschermen en benutten van archeologie in beleid, vergunningverlening en (specialistisch) toezicht. Hierbij zoeken wij ondersteuning. In eerste instantie ligt de nadruk bij adviseren bij vergunningverlening (Wabo) en advisering bij bestemmingsplannen. Het toetsen van archeologische rapporten, vooral vooronderzoeken, maakt hier onderdeel van uit. Samen kijken we hoe we jouw talent en interesse het beste kunnen inzetten binnen het cluster. Belangrijk voor ons is dat je creatief bent en graag de (integrale) samenwerking zoekt om het erfgoed zo goed mogelijk te borgen binnen de huidige opgaven in de fysieke leefomgeving. Wij werken met het zaaksysteem (Squit XO/ RX Mission). Kennis van dat pakket of andere relevante software (GIS, Word, Excel etc.) en ervaring met projectmatig werken komt goed van pas.

De Eisen

  • Geschreven motivatie door de kandidaat in correct Nederlands. Het cv en motivatiebrief dienen in één document te worden toegevoegd.

  • Afgeronde opleiding archeologie of aanverwante studie (HBO/WO).

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Aantoonbare ervaring (minimaal 6 maanden) binnen het werkveld archeologie in de afgelopen 2 jaar.

  • Aantoonbare ervaring met adviesvragen bij Wabo-vergunningaanvragen en/of bestemmingsplanprocedures in de afgelopen 3 jaar.

  • Aantoonbare ervaring met en inhoudelijke kennis van de archeologie in de provincie Utrecht (bijvoorbeeld in de vorm van bijdrage aan opgravingen en/of opstellen van beleid)

  • Aantoonbare ervaring met zaakgericht werken en daarbij horende systemen (bijvoorbeeld Squit XO)

  • De ODRU hecht waarde aan duurzame mobiliteit. Kunt u aangeven welk vervoersmiddel u/ uw kandidaat gebruikt in het kader van de gevraagde werkzaamheden?

  • Doet u/ uw bedrijf aan verduurzaming en vermindering CO2 uitstoot? (ja 100 punten, nee 0 punten) Indien ja, dient de beschrijving bij de motivatie te worden toegevoegd.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Archeologie die deze organisatie zoekt?