thumbnail
thumbnail

Toezichthouder milieu en asbest

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

19 feb 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Organisatie
Kijk om je heen bij de OMWB Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied. Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Omschrijving van de opdracht
Ben jij thuis in milieutoezicht, met specifiek interesse in het asbestwerkveld? Wil je met een fijn team bijdragen aan het verkleinen van het asbestprobleem in onze regio? Draag dan als toezichthouder milieu en asbest bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wie zoeken wij?
Voor dit werk zoeken wij een besluitvaardige en nieuwsgierig persoon die aan de slag kan als toezichthouder milieu en asbest bij bedrijven en particulieren in ons werkgebied (Midden- en West-Brabant). De focus ligt op de asbestbranche, maar het is een pre als je ook goed uit de voeten kunt met andere toezichtstaken als bouw en sloop. Je bent analytisch en communicatief sterk en kunt realistisch en overtuigend oordelen in complexe situaties. Je kunt daarbij snel schakelen tussen tegenstrijdige belangen, bent politiek sensitief en kunt het publiek en belanghebbende duidelijk voorlichten. 

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding en hebt bij voorkeur drie jaar werkervaring met toezicht bij de overheid. Je bent daarnaast bereid om op korte termijn je te ontwikkelen in andere vakgebieden met behulp van trainingen. Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend en je kunt goed proactief adviseren over passend beleid.

Eisen

 • Uit het CV van de kandidaat blijkt dat hij/zij beschikt over een hbo-diploma

 • De kandidaat beschikt over een eigen telefoon en tablet voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De OMWB vergoedt hiervoor geen kosten.

 • De OMWB kent geen vergoeding voor reiskosten woon-werk, parkeerkosten en verblijfskosten. Dienstreizen worden vergoed tegen € 0,19 netto per kilometer.

 • Er dient in het gesprek een klik te zijn met de kandidaat.

 • De medewerker draagt bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden verplicht PBM’s.

 • De medewerker is in het bezit van de volgende PBM’s: Werkschoen minimaal s3, helm, overal e.d.

 • Medewerker toont op zijn eerste werkdag aan dat hij in het bezit is van de genoemde PMB’s en tekent hiervoor een document bij de OMWB. Indien niet in het bezit kan medewerker pas beginnen als dit wel het geval is. Opdrachtgever heeft het recht de overeenkomst terstond te beëindigen indien medewerker geen gevolg geeft aan de verplichting de PMB’s te dragen.

 • Overeenkomstig het beleid ‘nevenwerkzaamheden en financiële belangen OMWB’ geldt voor inhuurmedewerkers dat nevenwerkzaamheden en financiële belangen gemeld moeten worden. De OMWB krijgt dan inzicht krijgt in de soort werkzaamheden en/of belangen die je als medewerker hebt, en waardoor de OMWB vervolgens kan toetsen en of dit een goede functievervulling bij de OMWB in de weg kan staan.

 • De OMWB betaalt 25% van de facturen op een Grekening. Indien u akkoord gaat met dit criteria verzoeken wij u het G-rekeningnummer van uw organisatie in te vullen op uw stamkaart bij Flex West Brabant.

 • De kandidaat beschikt over een afgeronde cursus Asbestdeskundige (ADK)

Wensen

 • De kandidaat past in het team.

Kandidaat dient 3 tot 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie te hebben.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toezichthouder milieu en asbest die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.