thumbnail
Senior industrieel toezichthouder en handhaver Milieu

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Ruimtelijke Ordening
Deze inhuuropdracht is verlopen
95
28 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-09-2023

De Omgevingsdienst Brabant Noord is een uitvoeringsexpert als het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Daarnaast adviseren collega’s het openbaar bestuur en dragen zo bij aan een veilige en gezonde leefomgeving in Brabant Noord.

De Omgevingsdienst Brabant Noord is op 1 januari 2014 officieel van start gegaan. De uitvoeringstaken op het gebied van milieu van de provincie Noord-Brabant en 10 deelnemende gemeenten zijn in deze organisatie verenigd. Bij de omgevingsdienst werken specialisten op het gebied van milieu- en natuurwetgeving, en op geur, geluid, asbest, bodem, ruimtelijke ontwikkeling, mest: alle milieuaspecten rondom bedrijven en landbouw. De ODBN werkt vanuit locatie Den Bosch voor heel noordoost Brabant. Er werken bijna 300 mensen.

De Omgevingsdienst Brabant Noord is op zoek naar een senior industrieel toezichthouder en handhaver Milieu.

Wat ga je bij ons doen?
Je houdt je bezig met het handhavingsproces en je verricht handhavingswerkzaamheden, hoofdzakelijk op het gebied van de industriële- en afvalsector, maar ook op zeer complexe en brede beleidsterreinen (IPPC EN BEVI). Je hebt kennis over geluid, lucht en bodemaspecten. Je adviseert over zeer complexe handhavingsaspecten en alle aanverwante taken. Hierbij ligt de nadruk op advisering op het gebied van handhaving en bijbehorende procedures op het gebied van het omgevingsrecht. De omgevingswet is sterk in ontwikkeling en kent een grote dynamiek. Dit vraagt een flexibele inzet ten aanzien van de werkzaamheden binnen het team.

Kandidaatomschrijving

Je hebt actuele kennis van de wet- en regelgeving (Omgevingswet, Wabo, Activiteitenbesluit e.d.). Omdat je als toezichthouder fungeert beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uiteraard mogen ook onze kerncompetenties niet ontbreken: kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid en samenwerken. Het integrale toezicht wordt steeds belangrijker en vandaar dat je in staat bent om innoverend, analytisch en planmatig te werken binnen een team. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en vanzelfsprekend is je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend. Je bent in staat om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.

De kandidaat heeft ervaring met het werken overeenkomstig kengetallen.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats via Teams en worden in overleg ingepland.

Toelichting op rooster

Minimaal 26 uur en maximaal 30 uur per week

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior industrieel toezichthouder en handhaver Milieu die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.