thumbnail
thumbnail

Senior HR adviseur

ODWH

Vondellaan 55, 2332 AA Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

13 sept 2023

Organisatie
Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. Wij werken in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werken we aan het verbeteren van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van ons takenpakket. Belangrijk werk. Jouw werk?

Opdracht
In deze rol werk jij mee aan een aanpassing in de structuur van de interne organisatie. Een onderdeel hiervan is het programma HR in Control, dat als doel heeft om het taakveld HR intern beter te positioneren, zowel (beleids-)inhoudelijk, kwalitatief als organisatorisch. Als senior adviseur ben je hiervoor de sparringpartner en adviseur van de (tijdelijk) programmamanager.

Ben jij omgevingssensitief, een pionier en ken jij alle actualiteiten rondom HR en kan jij dit verbinden naar de organisatie? Dan komen wij graag met je in contact.

Als Senior HR Adviseur ben jij enerzijds de rechterhand van directie en de huidige programmamanager en anderzijds een sparringpartner voor de organisatie op een breed spectrum van HR gerelateerde onderwerpen. Met jouw frisse ideeën en scherpe blik op HR fungeer jij als aanjager van organisatie brede veranderingen en help je de organisatie als geheel verder. Jij gaat je o.a. bezig houden met het volgende:
· Je ontwerpt en implementeert diverse HR projecten;
· Je schakelt snel tussen strategisch en tactisch niveau;
· Je ontwikkelt beleid over alle HR-gerelateerde onderwerpen;
· Je stuurt voor jouw rol relevante interne of externe projecten aan, of doet hier in mee;
· Je ondersteunt en adviseert het management bij (complexe) personele casuïstiek;

Vereisten / knock-outcriteria
1.  Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019);
2. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van HR op strategisch niveau binnen een overheidsorganisatie.

Selectiecriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Afgeronde opleiding op wo master niveau in de richting van personeelswetenschappen of HR (25 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van HR op strategisch niveau binnen een overheidsorganisatie (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met arbeidsrecht (benoem een duidelijk voorbeeld in het cv) (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met HR-analytics (10 punten);
8. Aantoonbare werkervaring bij een omgevingsdienst (15 punten).

Competenties

  • Je bent een taakvolwassen, ondernemende en resultaatgerichte professional, die gemakkelijk schakelt op verschillende niveaus en de kunst verstaat om strategie te vertalen naar praktijk;

  • Je bent gewend om onder hoge (werk)druk gevraagde resultaten op te leveren;

  • Je bent een “doener”, houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen;

  • Je hebt een coachende manier van samenwerken;

  • Je hebt een open, collegiale en constructieve en verbindende stijl van samenwerken en bent vaardig in het opbouwen en onderhouden van relaties met (interne en externe) partners;

  • Je bent organisatie sensitief, een pionier en kent alle actualiteiten op het gebied van HR.

  • Je hebt eerder voor een omgevingsdienst gewerkt.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. De eerste periode voornamelijk op kantoor om de organisatie te leren kennen, daarna over tot hybride.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden in overleg ingepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo spoedig als mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er
De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior HR adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.