thumbnail
thumbnail
Adviseur milieukwaliteit Geluid

ODWH

Vondellaan 55, 2332 AA Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 tot 36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

24 tot 36 uur

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Organisatie
Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. Wij werken in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werken we aan het verbeteren van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van ons takenpakket. Belangrijk werk. Jouw werk?

Opdracht
Het team vakspecialisten adviseert op een groot aantal specialistische vakgebieden. Een van die vakgebieden is het vakgebied geluid. Binnen het vakgebied geluid zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur die flexibel inzetbaar is om incidenteel bij te springen.

Binnen het team vakspecialisten ben je als adviseur milieukwaliteit (specialisatie geluid) belast met de advisering en ondersteuning bij geluidzaken. Je voert daartoe incidenteel geluidmetingen uit en stel je adviezen en geluidsrapportages op

Je werkt zaakgericht in het systeem van de ODWH, zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent en blijft van de geluidszaken die je behandelt en houdt de termijnen en statussen goed en adequaat bij.

Jij bent degene die de medewerkers vergunningverlening, handhaving en ruimtelijke advisering adviseert en ondersteunt op het vakgebied geluid. Daarbij gaat het om het beoordelen of, voor een ruimtelijke plan en/of een omgevingsvergunning, een geluid onderzoek moet worden uitgevoerd en het beoordelen van door derden uitgevoerde geluid onderzoeken. Incidenteel worden ook zelf onderzoeken uitgevoerd. Ook het beoordelen van een geluidparagraaf in een ruimtelijke onderbouwing en plantoelichting van een bestemmingsplan, maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. Je adviseert gemeentes op het gebied van geluidnormen voor evenementen en op andere geluidvraagstukken.

Ontwikkelingen op het vakgebied geluid hou je goed in de gaten en je staat open voor veranderingen waar je binnen je vakgebied mee geconfronteerd wordt. Je bent met name goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het kader van de Omgevingswet.

Problemen waar je tegenaan loopt en knelpunten die je constateert geef je tijdig aan richting je leidinggevende.

Je neemt deel aan in- en externe overlegsituaties en weet daarbij standpunten, uitgangspunten en adviezen van de dienst goed uit te dragen en te verdedigen.

Je werkt zaakgericht in het systeem van de ODWH, zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent en blijft van de geluidszaken die je behandelt en houdt de termijnen en statussen goed en adequaat bij.

Je hebt een flexibele werkhouding en bereid om incidenteel ook op feestdagen in de weekenden en avonduren metingen te verrichten.

De werkdruk binnen het team wisselt maar is de laatste periode te hoog waardoor adviestermijn dreigen te worden overschreden. Wij zijn daarom op zoek maar een ervaren adviseur die flexibel beschikbaar is en in onderling overleg binnen het cluster kan inspringen.

De opdracht bestaat uit het binnen het cluster oppakken van achterstallige (of dreigende achterstallige) werkzaamheden. 

Vereisten/ knock-outcriteria
1.  Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019)
2. Aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van geluid;

Gunningscriteria
3. Aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van geluid (25 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het verrichten van geluidmetingen (20 punten);
5. Aantoonbare kennis van de ontwikkelingen in het kader van de Omgevingswet en geluid, licht dit toe in het cv (15 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met zaakgericht werken en powerbrowser (20 punten);
7. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding (15 punten);
8. De kandidaat is op afroep beschikbaar (5 punten). 

Competenties

  • De kandidaat die we zoeken heeft met technische kennis op het vakgebied geluid

  • Kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

  • Heeft overtuigingskracht, is omgevingsbewust en kan zich snel en goed over verschillende taakgebieden een oordeel vormen.

  • Heeft een flexibele werkmentaliteit en is samenwerkingsgericht.

  • Ervaring met zaakgericht werken alsmede het bewaken van de adviestermijnen is een vereiste.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 27 september 2023, tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 25 september 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er
De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur milieukwaliteit Geluid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.