thumbnail
thumbnail
Medior Communicatie Adviseur

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Communicatie
Sluit over 4 dagen
€ 85,00
16 Gelderland

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

04-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-04-2023

Uren per week:

16

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) is één van de zeven Gelderse omgevingsdiensten en levert hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Daarbij gaat het onder andere om taken op het gebied van milieu, bouwen, geluid, bodem en water.

We zijn op zoek naar een Medior communicatie adviseur.

Je werkt voor de Omgevingsdienst Regio Nijmegen op het aandachtsgebied communicatie. Tot de belangrijkste uitvoerende taken behoren dan ook:

  • Het onderhouden van de website van de ODRN
  • Social media
  • Assistentie bij het onderhouden van het intranet;
  • Projectleiding brievenproject; transformeren van alle uitgaande standaardbrieven naar heldere klare taal, introductie nieuwe huisstijl, zorg voor commitment en betrokkenheid
  • In overleg meedraaien in projecten van interne opdrachtgevers en daarin zorgdragen voor tactische en operationele uitvoering van de communicatieve aspecten;

Overige werkzaamheden passend binnen de zwaarte van de functie

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medior Communicatie Adviseur die deze organisatie zoekt?