thumbnail
Adviseur Vergunningverlening BRIKS

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

26-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

De ODRN is één van de zeven Gelderse omgevingsdiensten en levert hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Daarbij gaat het onder andere om taken op het gebied van milieu, bouwen, geluid, bodem en water.

We zijn op zoek naar een junior bouwplantoetser die zelfstandig een Omgevingsvergunning kan verlenen. Het betreft aanvragen voor kleine bouwwerken en aanvragen op het gebied van reclame, inrit, kap en sloop.

Het zelfstandig coördineren en behandelen van een vergunningaanvraag. Contacten leggen met (wettelijke) adviseurs en de adviezen verwerken in de beschikking.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Vergunningverlening BRIKS die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.