thumbnail
thumbnail

Senior Controller

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 145,00
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 apr 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

2 apr 2024

Opdracht omschrijving
ODRA start met de implementatie van een nieuwe bedrijfsvoeringsappilicatie. Wij zoeken voor de afdeling Bedrijfsvoering een Senior Controller die begeleiding en ondersteuning gaat bieden bij deze implementatie. Het doel van deze opdracht is om de implementatie vanuit Finance en Control invalshoek invulling te geven. Startdatum is zo spoedig mogelijk.

Verantwoordelijkheden
Jouw verantwoordelijkheden liggen in het bieden van ondersteuning en begeleiding bij de implementatie van de nieuwe bedrijfsvoeringsapplicatie. Waarbij jij de implementatie vanuit Finance en Control invalshoek invulling gaat geven.

De ervaren Senior Controller die wij zoeken heeft ervaring met:

  • procesvastlegging en AO/IC;

  • brede kennis van een financiële administratie in een ERP pakket;

  • applicatie implementaties;

  • procesontwerp, procesvastlegging en procesinrichting.

Beschikbaarheid
De kandidaat kan zo spoedig als mogelijk starten en is inzetbaar tot en met 31 december 2024 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Wensen
Conform profiel

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Controller die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.