thumbnail
Informatiebeheerder DIV

OD NHN

Dampten 2, 1624 NR Hoorn, Nederland

Informatiemanagement
Sluit over 4 dagen
Schaal 9
24 tot 36 Noord-Holland

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

29-08-2022

Einddatum:

29-12-2022

Uren per week:

24 tot 36

Organisatie
Bij de OD NHN gaan we altijd constructief en voorkomend te werk. In onze organisatie werken zo’n 250 bevlogen en ervaren collega’s aan de uitvoering van milieutaken van zestien gemeenten in Noord-Holland Noord. Daarnaast is ook provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met vergunningverlening, toezicht en handhaving en advisering en zijn specialist op het gebied van klimaat, natuur, milieu, duurzaamheid, energietransitie, geluid, lucht, afval, asbest, externe veiligheid, bodemkwaliteit, zwemwater, wegen en vaarwegen. Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor, vlakbij het station, uitvalswegen en het centrum van Hoorn.

Opdrachtomschrijving:
In een samenleving waarin steeds meer informatie verwerkt wordt begeleid jij dit in goede banen in onze organisatie. Je draagt verantwoordelijkheid, deelt je eigen werk in en toont persoonlijk leiderschap. Door jouw werk ondersteun je indirect het verbeteren van de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Is relevantie, afwisseling en uitdaging wat jij zoekt?

Dit ben jij
Je hebt interesse in de wereld van informatie en de technische en wettelijke aspecten ervan. Je bent nieuwsgierig naar hoe processen in onze organisatie georganiseerd zijn en zoekt naar mogelijkheden om te digitaliseren en te verbeteren. Je neemt het initiatief en weet je collega’s te enthousiasmeren en motiveren om op dezelfde manier naar hun werk te kijken. Je bent communicatief vaardig en laagdrempelig in contact waardoor je teamgenoten en collega’s binnen de organisatie je graag benaderen voor hulp en ondersteuning. Kortom; je tilt jouw werk en dat van anderen naar een hoger niveau.
Je hebt kennis en ervaring opgedaan over werken met documentaire informatievoorziening (recordmanagement) bij andere overheidsorganisaties. Je hebt minimaal een (relevante) hbo-opleiding afgerond aangevuld met verdiepingen die de LARM, LRM of SOD II bieden. Deze kennis heb je, samen met je werkervaring, nodig om je werkzaamheden met plezier en succes op te pakken.

Dit zijn je collega’s
Je maakt deel uit van het team I&A van de afdeling Bedrijfsvoering. Binnen dit team werken circa 15 deskundige en enthousiaste collega’s. Het team bestaat uit diverse collega’s in de functie van servicedeskmedewerkers, applicatiebeheerders, BI ontwikkelaars en adviseurs.

Hoe prettig en stimulerend is het om met betrokken collega’s te werken?! Mensen met hart voor de zaak, met interesse in elkaar, in de organisatie en in nieuwe ontwikkelingen. Bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) krijgt iedereen alle kansen. Aan jou om ze te benutten.

Vereisten / knock-outcriteria
1.  Minimaal afgeronde hbo opleiding;
2. Aantoonbare werkervaring als informatiebeheerder DIV;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als informatiebeheerder DIV (50 Punten)
4. Succesvol afgeronde aanvullende opleiding LARM, LRM of SOD II (20 punten)
5. Uiterlijk 29 augustus beschikbaar (20 punten);
6. Detavast constructie: kandidaat is bereidt om bij wederzijdse interesse na 26 weken  kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (10 punten);

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
- initiatief
-enthousiasme
-communicatief vaardig
-behulpzaam

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

  • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.

  • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 17 augustus 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk dinsdag 16 augustus bericht. bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken?

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot woensdag 10 augustus 2022, 09:00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden uiterlijk op donderdag 11 augustus 2022, gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 15 augustus 2022. Tot die tijd kunt u reageren.

 

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Informatiebeheerder DIV die deze organisatie zoekt?