thumbnail
thumbnail
Senior planeconoom

Nijkerk

Kolkstraat 27, 3861 AK Nijkerk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€150
16 uur Gelderland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

16 uur

Publicatiedatum:

20 nov 2023

Organisatie
Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is.

Je wordt regelmatig uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De combinatie van betrokken collega’s, inhoudelijke vakkennis en ontwikkelmogelijkheden zorgen voor een fijne werkplek. Persoonlijke groei en teamontwikkeling is belangrijk. Dat betekent dat we ondernemen, kritische vragen stellen en onszelf willen verbeteren. Korte lijnen, prettige communicatie en veel vrijheid, dat typeert ons.

Herken je je in de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht, dan ben je van harte welkom om in te schrijven. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht
Door toename van projecten en opgaven is Nijkerk op zoek naar een ervaren planeconoom om het team Grondzaken en Planeconomie te versterken. Als planeconoom ben je in brede zin verantwoordelijk voor financieel-strategische advisering bij gemeentelijke en particuliere gebiedsontwikkelingen. Je hebt inzicht in de financiële situatie van projecten, je bent een sterke gesprekspartner voor projectleiders en beschikt over kennis en ervaring op het gebied van kostenverhaal en risicomanagement. Voor een gebiedsvernieuwing ga je in ieder geval aan de slag met het opstellen en uitwerken van de financiële haalbaarheid, inclusief het zorgdragen voor ontwikkelscenario’s/-strategie, risicoanalyse, subsidieaanvraag en het voeren van onderhandelingen met marktpartijen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Maximaal uurtarief van € 150,- exclusief BTW, inclusief tarief Flextender en reiskosten woon-werk;
2. Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een toepasselijke richting zoals Vastgoedkunde, Economie of Planologie 3;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als senior planeconoom en adviseur gebiedsontwikkeling;
4. Beschikbaar per 1 januari 2024 voor 16 uur per week.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)

 1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als senior planeconoom en adviseur gebiedsontwikkeling (20 punten);

 2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met complexe projecten/opgaven binnen een gemeente met maximaal 50.000 inwoners (20 punten);

 3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een binnenstedelijke gebiedsvernieuwing/transformatie met minimaal 500 woningen en verplaatsing van commerciële functies (20 punten);

 4. Een afgeronde opleiding op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling is een pre (10 punten);

 5. Aantoonbare kennis van en ervaring met complexe aan-/ en verkopen van gronden binnen een gemeente (15 punten);

 6. Aantoonbare werkervaring met het aanvragen van WBI-subsidie (15 punten).

Competenties

 • Resultaatgericht en pragmatisch

 • Omgevingsbewust

 • Onderhandelen: gericht op samenwerking

 • Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)

 • Tactisch en strategisch inzicht

 • Accuraat

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg. Hybride werken is mogelijk.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 11 december 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 7 december 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. Uitzend/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior planeconoom die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.