thumbnail
Recruiter

Nederlandse Spoorwegen

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
€80
36 Utrecht

Publicatiedatum:

20-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

22-08-2022

Einddatum:

27-01-2023
                                                                                                                                             
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Recruiter Retail 
Locatie: Utrecht/Thuiswerkplek
Startdatum: 22 Augustus
Einddatum: 5 maanden
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36 uur
Uiterlijk aanbieden voor: Vrijdag 24 juni 11:00
Selectiegesprekken zijn op: 28 juni tussen 14:00 en 17:00 in Utrecht
Maximum tarief: €80,-
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________

Daarom wil je als recruiter NS Retail gaan werken
Krijg jij er energie van om de juiste match te vinden tussen vacature en kandidaat? Ben je goed in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties? Als recruiter werf je medewerkers die aan de slag gaan bij een van de winkelformules op het station. Je zorgt er voor dat jouw portefeuille van gemiddeld 100 openstaande posities tijdig wordt ingevuld. Je bent ijzersterk in accountmanagement en je bent in staat om razendsnel jouw sollicitanten in procedure te nemen.
'Jij zorgt ervoor dat sollicitanten snel in procedure worden genomen voor een uitdagende (bij)baan en weet de beste match te maken voor de winkelmanager. De reis van morgen begint bij jou!'

Dit ga je doen als recruiter NS Retail
Als recruiter ga je aan de slag om winkels te voorzien van top personeel. Je pakt het hele proces van begin tot einde op. Je onderhoudt contact met de winkelmanagers over hun personeelsbehoefte, je zet de vacatures uit en voert WhatsApp video interviews om de juiste kandidaten te kunnen voorstellen. Daarnaast onderhoud je contact met de districtsmanagers over de voortgang van het vervullen van alle openstaande vacatures.
Op het station is de omgeving hectisch en dit zal je ook terug vinden in je werk. Naast het stuk accountmanagement, pak je de verschillende vacatures tegelijkertijd op, onder hoge tijdsdruk houd je regie over het werving en selectieproces van jouw winkelformule. Tussendoor zorg je er ook voor dat alle eerstelijns vragen per telefoon of mail een antwoord krijgen.

Overige taken:
Hier ga je werken
NS Stations brengt stationsgebieden tot leven. Zij ontwikkelen, exploiteren en beheren stations en stationsgebieden. Het doel van NS stations is om ervoor te zorgen dat dit aangename, levendige en duurzame locaties zijn en blijven waar reizigers en passanten prettig kunnen verblijven, werken en reizen. NS wil dat haar klanten graag gebruikt maakt van haar diensten en bieden bedrijven unieke locaties aan op en rondom een station. NS exploiteert al ruim 30 jaar verschillende Retail en horecaformules op NS stations. In totaal met meer dan 2500 medewerkers! Deze mensen werken in formules zoals AH to go, Julia's, Luca’s, Kiosk, StationsHuiskamer, maar ook voor Logistiek. 

Dit zijn de functie-eisen