thumbnail
thumbnail

Platform Engineer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

31 jul 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 05-08-2024
Einddatum: 31-07-2025
Locatie: Utrecht/Amersfoort/Thuiswerkplek
Uiterlijk aanbieden: donderdag 11-07-2024 om 12:00 uur 
Selectiegesprekken: week 29
Maximum tarief*: €95-, 
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Binnen dit team ga je aan de slag als platform engineer. Dit houdt in dat je het beheer en ondersteuning van de Atlassian producten Confluence Cloud, Jira Cloud, JiraService Management Cloud, Opsgenie en Bitbucket Datacenter gaat uitvoeren in een enterprise omgeving.

Je bewaakt, borgt en beheert de functionaliteit en security van deze applicaties. Je voert impactanalyses uit op wijzigingsverzoeken en voert deze al dan niet door. Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor het gebruik en beheer van applicaties. Je hebt goed contact met de meer dan 4.000 gebruikers, kent de behoeftes van deze doelgroep en helpt hen met inhoudelijke vragen.

Je doet dit samen met je team, we verwachten niet dat je meteen alles weet en zelfstandig uit kan voeren, maar wel dat je sociaal bent, leergierig en aansluiting zoekt. We zoeken een ervaren Atlassian Cloud beheerder die weet hoe je hier in een agile werkomgeving mee omgaat. Bij ons staat samenwerking centraal, en we moedigen je aan om actief deel uit te maken van ons dynamische team. Hier krijg je de ruimte om proactief informatie te delen, elkaar te ondersteunen en samen te groeien. We waarderen initiatief en moedigen je aan om met ideeën en oplossingen te komen. In de rol van deze functie verwachten we dat je op een vriendelijke en doeltreffende manier reageert op gebruikersvragen, waardoor je een centrale rol vervult in het creëren en in stand houden van langdurige, waardevolle relaties met onze gebruikers. Daarnaast bieden we je de kans om je expertise continu te ontwikkelen en te delen, waarmee je bijdraagtaan de groei van het hele team. Kom bij ons werken en zet je talent in binnen een omgeving waar jouw bijdrage echt telt en gewaardeerd wordt!

Buiten scope van deze functie is het beheren van infrastructuur, het doorvoeren van product-upgrades en automatiseren m.b.v. scripts en code. Ervaring als eindgebruiker van Atlassian producten is niet voldoende om deze rol goed in te kunnen vullen.

Hier ga je werken
Binnen NS worden intern vele bedrijfsapplicaties ontwikkeld met behulp van de meest moderne technologieën. De afdeling CPO (Centrale Platform Organisatie) is verantwoordelijk voor de generieke IT diensten binnen NS, onder deze afdeling valt het NS ontwikkelplatform: TOPAAS. Het TOPAAS Platform faciliteert collaboration tooling, continuous delivery pipelines en virtuele ontwikkelwerkplekken om alle facetten van een IT traject binnen NS te kunnen ondersteunen. Om de NS ontwikkelteams op elk moment te kunnen voorzien van kant-en-klare ontwikkelomgevingen zijn actuele en relevante tools en deskundige ondersteuning essentieel.

Het TOPAAS Platform wordt gefaciliteerd door het TOPAAS Platform Team. Dit team is verantwoordelijk voor de volledige dienstverlening en verzorgt het life cycle-management van de TOPAAS producten, ontwikkelt de selfservice-faciliteiten, en ondersteunt de platform gebruikers. Het TOPAAS Platform Team bestaat uitmeerdere agile product teams die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van de dienstverlening. De teamleden werken intensief samen. Het platform team werkt volledig volgens de Agile en DevOps principes en hanteert daarbij de Kanban methode in combinatie met Scrum en ITIL. Het leveren van waarde voor onze veelal technische gebruikers staat hierin centraal. De werkzaamheden zijn voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week.

NS heeft werkplekken op het Hoofdkantoor Utrecht NS en op de Eempolis in Amersfoort. Binnen het TOPAAS Platform Team werken  we elke dinsdag samen op kantoor op de locatie Eempolis in Amersfoort. Voor de rest van de dagen is er de mogelijkheid om vanuit huis of op kantoor te werken. Voor thuiswerken wordt je geacht over een betrouwbare video- en audioverbinding en een goede eigen werkplek te beschikken. We werken samen in MS Teams en Slack.

Dit zijn de eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als beheerder van Atlassian Cloud instanties op basis van Jira Cloud en Confluence Cloud binnen een omgeving met ten minste 1500 gebruikers;

  • Aantoonbare ervaring met Incidentmanagement en Gebruikersondersteuning (ITIL);

  • Je beschikt over ten minste een ITIL v3-certificaatof hoger;

  • Aantoonbare ervaring met het testen van functionele wijzigingen en het implementeren van security-maatregelen;

  • Ervaring met het werken in een agile team op basis van Scrum/ Kanban;

  • Klantgerichte dienstverlenende instelling;

  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Platform Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.