thumbnail
thumbnail

Machine Learning Engineer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 1-03-2024
Einddatum: 28-02-2025
Locatie: Utrecht 
Uiterlijk aanbieden: woensdag 14 februari 2024 09:00 uur 
Selectiegesprekken: zo snel mogelijk
Maximum tarief*: €95,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Daarom wil je als Machine Learning Engineer bij NS werken

 • Je bouwt mee aan dataproducten waardoor treinen efficiënt en veilig kunnen rijden.

 • Je ontwikkelt computer vision modellen voor verschillende toepassingen.

 • Je brengt de ontwikkelde modellen door naar productie.

 • Je werkt samen met het team aan een data gedreven NS. 

 • Je bent bezig met de nieuwste technieken. 

 • Je maakt impact omdat miljoenen reizigers iedere dag vertrouwen op onze technologie.

Dit ga je doen als Machine Learning Engineer
Voor het Advanced Analytics team VISION zijn we op zoek naar een Machine Learning Engineer, die enthousiast is over computer vision. Het team staat aan de vooravond van de digitale transformatie binnen NS. Jij bouwt mee aan de intelligentie van het beste mobiliteitsplatform van Nederland. Jij werkt met het team aan de optimalisatie en implementatie van complexe en voorspellende computer vision modellen in onze dagelijkse operatie.

In onze Azure cloud-omgeving help je mee aan het bouwen van Advanced Analytics oplossingen waarbij met veel data voorspellende modellen worden ontwikkeld. Denk hierbij aan inzet van geavanceerde computer vision technieken, voor bijvoorbeeld het preventief onderhoud van de treinen op real-time data. Hiernaast help je om deze modellen productie waardig te maken, en via CI/CD methodes uit te rollen. Hierin ben je succesvol doordat je jouw expertise en teamspirit slim inzet bij:

 • Het gebruiken van computer vision voor het ontwikkelen van voorspellende modellen en applicaties.

 • Het analyseren van de in productie draaiende modellen en deze continue blijven verbeteren.

 • Het schrijven van productiewaardige code die ervoor zorgt dat de modellen gebruikt kunnen worden op real-time data en daarmee waarde toevoegen aan de operatie.

 • Het schrijven van testen en documentatie van de code en architectuur.

 • Via CI/CD pipelines de code en architectuur naar productie uitrollen.

 • Contact onderhouden met businesspartners en proactief inzicht verkrijgen in klantbehoefte. 

 • Kritisch blijven op de kwaliteit en stabiliteit van het product, leveren van verbetervoorstellen en helpen deze te realiseren.

Het team werkt volgens een Agile/DevOps werkwijze waarbij elke twee weken een werkend increment wordt opgeleverd. Je schakelt veel met IT en business collega’s, biedt oplossingen en zorgt voor verbetering. Ligt een discipline buiten jouw expertisegebied? Geen probleem, je vindt het leuk om dit ook op te pakken. Je teamgenoten rekenen op jouw ondersteuning en jij helpt andere teamleden zelf-organiserend te worden. Feedback geef je gevraagd en ongevraagd, en krijg jij feedback, dan zie je dat als een kans om te groeien. Als professional maak je het team beter en promoot je een Agile en DevOps werkwijze. 

Hier ga je werken
Welkom in de wereld van ‘DIA’ – Data, Innovatie & Analyse bij NS! DIA telt op dit moment ruim 300 medewerkers en we groeien iedere dag. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. De afdeling geeft (interne) gebruikers snel en betrouwbaar inzicht om tot juiste acties te komen door het verzamelen, combineren, analyseren en presenteren van informatie. Als Machine Learning Engineer ben je onderdeel van het Advanced Analytics team VISION, maar overleg je ook veel met collega’s uit andere vakgebieden. Kortom, we zoeken een echte teamplayer!

Dit zijn de eisen

 • Je hebt een afgeronde technische wo master-opleiding. Bij voorkeur in de richting van AI, (toegepaste-) wiskunde, data science of computer science.

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van data science/AI met een specialisatie richting computer vision. 

 • Je hebt ervaring met het schrijven van productiewaardige software en deze af te testen. 

 • Je hebt ervaring met Python, Git, PyTorch/TensorFlow, OpenCV, Infrastructure as Code (Terraform, ARM/Bicep), Docker, Azure DevOps, CI/CD. 

 • Je beheerst de basisprincipes van computer science (testen, design patterns, object oriented programming, etc.)

 • Je hebt ervaring met het opzetten van (data science) cloud architectuur binnen Microsoft Azure om je modellen naar productie te brengen is een pre: Machine Learning workspace, Function App, KeyVault, Container registry, Log Analytics, Netwerking, etc.

 • Je hebt ervaring met de Agile en DevOps werkwijze en durft verantwoordelijkheid te nemen voor de gedeelde sprintresultaten. 

 • Je durft andere wegen te bewandelen om je doel te bereiken en laat je bij tijdsdruk niet uit het veld slaan.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Machine Learning Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.