thumbnail
Junior Recruiter - MBO Techniek

Nederlandse Spoorwegen

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
€72,50
36 Utrecht

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

17-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

01-09-2022

Uren per week:

36
                                                                                                                                             
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Junior Recruiter - MBO techniek
Locatie: Utrecht/Thuiswerkplek
Startdatum: 1 juni
Einddatum: 3 maanden
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36 uur
Uiterlijk aanbieden voor: Dinsdag 17 mei 12:00
Selectiegesprekken zijn op: 19 en 20 mei
Maximum tarief: €72,50,-
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________
Dit ga je doen
Jaarlijks vervullen we binnen het corporate recruitment team zo’n 1.200 vacatures, variërend van functies op kantoor tot in de operatie en techniek. In deze rol van corporate recruiter lever jij een belangrijke bijdrage aan vervullen van de vacatures binnen techniek. Denk hierbij aan functies als de junior monteurs bij de TechniekFabriek, monteurs in de onderhouds- en servicebedrijven, planners of werkvoorbereiders.
Recruitment heeft voor jou geen geheimen. Je hebt een proactieve aanpak om de meest geschikte kandidaten te vinden voor jouw vacatures. Je neemt jouw kennis van beide doelgroepen mee en weet waar je de beste kandidaten kunt vinden. Jij weet wat beide doelgroepen belangrijk vinden en speelt hierop in, zodat je de match met NS kunt maken. We hebben hen echt wat te bieden! Jij:
 • Je komt te werken in het team corporate recruitment – techniek en operationeel management. Dit team is één van de 6 recruitmentteams en is verantwoordelijk voor de werving van alle vaste functies binnen kantoor binnen de afdelingen techniek en operationeel management. Een ontzettend leuk, professioneel en gedreven team van ongeveer 8 collega’s. 
  Normaal gesproken vind je jouw werkplek naast Utrecht Centraal, met uitzicht op alle binnenkomende en vertrekkende treinen. Helaas werken wij momenteel bijna volledig vanuit huis, waarbij je gefaciliteerd wordt met apparatuur om je werk goed te kunnen doen.

  Met veel gedrevenheid wordt er gewerkt aan het maken van de juiste match en een goede business- en candidate experience. We volgen de ontwikkelingen in de markt en kijken continu naar hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Door middel video calls, apps en Teams proberen we met elkaar in verbinding te blijven en proberen we regelmatig iets leuks te organiseren.  Dit zijn de eisen
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring en affiniteit met recruitment
  • Planmatig sterk en goed in het volgen van processen en procedures
  • Ervaring recruitment is een pre
  • Affiniteit met de doelgroep MBO techniek
  Op NS kun je rekenen
  Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior Recruiter - MBO Techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.