thumbnail
thumbnail
Integratiespecialist

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

1 okt 2022

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

23 sept 2022

Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: integratiespecialist
Locatie: Thuiswerkplek / Utrecht
Startdatum: 10-10-2022
Einddatum: 09-10-2023

Optie op verlenging: JA
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 27-09-2022 17:00
Selectiegesprekken zijn op: in week van 03-10-2022
Maximum tarief: € 95,00
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________

Daarom wil je als integratiespecialist bij NS  werken
 • Werk voor een prachtige sector en draag bij aan de mobiliteit van Nederland.
 • Verdiep je in de railsector en zet je diepgaande IT-kennis in binnen de architectuurdomeinen van Nederlands grootste vervoerder.
 • Ga aan de slag in een Agile-omgeving waar je nauw samenwerkt met keten-/ontwikkelteams, en andere ontwikkelaars.
 • Je zal gaan werken met nieuwe technologieën aan tastbare projecten en opdrachten.
 • Stap in de digitale wereld waar NS de komende periode enorm in gaat investeren en wil versnellen.
 • We streven naar een dynamische en open tech-cultuur / een high performing organisatie
Dit ga je doen

Binnen NS speelt IT een hoofdrol in alle processen. We zijn afhankelijk van goede en betrouwbare IT om onze treinen te laten rijden, reisinformatie te geven en onderhoud aan de treinen te kunnen doen. Zelfs een goede bak koffie verkopen we via IT!
In onze projecten en het onderhoud dat wij doen hebben vele partijen een rol. Daarom stellen we hoge eisen aan de IT-dienstverlening van NS en is de kwaliteit van de geleverde software erg belangrijk. Hiervoor wisselen we veel informatie uit tussen verschillende partijen en systemen.
Jij bent, om informatie binnen en buiten NS beschikbaar te stellen, als integratiespecialist een onmisbare schakel. Jou taak is om de Informatie die nodig om applicaties te laten functioneren, te delen met externe partijen en (IOT)sensordata ontsluiten ten behoeve van analyse en operationele sturing. Hier zullen allerlei verschillende hostingomgevingen aan bod komen zoals cloud (zowel private als public) en ook SAAS en met een scala aan technologieën (API’s, Red Hat Fuse, etc. via ons Hybride IntergatiePlatform).
Dankzij jouw inhoudelijke kennis ben jij van onschatbare waarde bij het:
 • Ontwikkelen van integratiecomponenten voor het Red Hat Fuse platform.
 • Ontwikkelen van applicatie-specifieke integratiecomponenten met Red Hat Fuse op basis van Apache Camel.
 • Ontwikkelen van en beheren van herbruikbare integratiecomponenten.
 • Ontwikkelen en beheren van herbruikbare en applicatie-specifieke integratiecomponenten (voor A2A, B2B en IoT devices).
 • Realiseren en beheren van oplossingen via de Continuous Integration/Continuous Delivery.
 • Coachen van devops teams van NS Stations op het vakgebied van integraties.
Hier ga je werken

De Catharijnetoren in Utrecht is jouw thuisbasis. Op dit moment werken wij deels op kantoor en deels vanuit huis. We blijven in verbinding door middel van videoconferencing met Teams. Je gaat werken bij het dynamische organisatieonderdeel NS Stations, waar NS Retail, Ketendiensten, Vastgoedmanagement en IT op een agile wijze hand in hand samenwerken.
Bij NS Stations streven we naar continu leren, ontwikkelen en verbeteren door zowel NS Stations als de medewerkers die er werken om zo in een voortdurend veranderende omgeving aan steeds veranderende behoeftes van onze klanten en reizigers te blijven voldoen.
De doelstellingen van NS Stations liggen op gebied van zorgdragen en ontwikkelen van ons vastgoed; verantwoord retailen en een “all-day-relevance” to-go productaanbod in de winkels op het station; Nog meer verbeteren van de vervoersketenaanbod voor de reiziger, (zoals OV-fiets, fietsparkeren en autoparkeren P+R) en bieden van goede service en informatie aan onze reizigers op en rondt het station (zoals toiletten, bagagekluizen e.d.)


Dit zijn de functie eisen
 • Ervaring met integreren SaaS applicaties met Azure cloud en/of on-premise oplossingen.
 • Kennis van en ervaring met Apache Camel / Jboss Fuse en Java DSL.
 • Kennis van en ervaring met Integratie Design Patterns, ervaring met bouwen van integraties d.m.v. Java 11, HTTP(S), REST/JSON concept.
 • Kennis op het gebied van certificaten, message queuing , Java keytool, docker, Azure cloud (Keyvault), Azure DevOps (Repo, Git, CI/CD pipeline), Elastic en Kibana.
 • Kennis op het gebied van IntelliJ IDE, Azure API management, ARO, Azure Redhat Openshift, Confluence en Logz.io is een pré.

Aanvullend:
 • Communicatief vaardig en een bruggenbouwer om de wensen en behoefte van het team te kunnen vertalen naar de benodigde oplossing.
 • Leergierig en een doorzetter om de juiste oplossing te kunnen leveren.
 • Een Agile en Can- do mindset.
 • Kennis van Scrum/SAFe Agile en Agile rollen komt goed van pas.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Integratiespecialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.