thumbnail
thumbnail

HR Solution architect

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
20 Utrecht

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Startdatum: 05-08-2024
Einddatum: 31-12-2024
Locatie: Utrecht/Thuiswerkplek
Uiterlijk aanbieden: dinsdag 16-07-2024 om 09:00 uur 
Selectiegesprekken: zo snel mogelijk
Maximum tarief*: €115-, 
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.


Dit ga je doen

We zijn op zoek naar een breed georiënteerde Solution Architect die naast aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van HR-systemen, tevens in staat is tot het uitvoeren van Business- en Informatieanalyses.

Als HR Solution Architect adviseer je over de juiste oplossing en draag je verantwoordelijkheid voor de solution architectuur. Je toetst of concepten haalbaar en maakbaar zijn. Je zet maximaal in op standaardisatie, uniformiteit en herbruikbaarheid. Je denkt mee met de IT-teams mee over hun strategie, roadmaps, oplossingsscenario's en je bereidt samen met hen de besluitvorming hierover voor. Je maakt architectuurontwerpen/solution designs en verzorgt soms ook de business-en informatieanalyse. Zo zorg je ervoor dat de teams de business doelen kunnen vertalen in functionaliteiten binnen de kaders van architectuur en NS.

Jouw ondersteuning zal zich vooral richten op het IT-team dat verantwoordelijk is voor de informatieverwerkingssystemen van NS Retail. Hierbij ligt de focus op het gebruiken van AFAS en MANUS. 


Hier ga je werken

Je gaat de Enterprise Architect en Solution Architecten ondersteunen die nu zich naast de architectuur voor de teams ook bezighouden met een groot HR Cloud migratie programma.

Deze opdracht zal worden uitgevoerd binnen het cluster HR&O. HR&O heeft IT-teams die zich bezighouden met onder andere in-en uitstroom processen, basisadministratie& payroll, verzuim, performance &leren.


Dit zijn de eisen

 • Je hebt minimaal een hbo/wo werk- en denkniveau en aanvullende opleidingen/cursussen op het gebied van architectuur gevolgd;

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als senior architect in complexe omgevingen en projecten waarbij je business wensen hebt gerealiseerd naar oplossingen;

 • Aantoonbare ervaring met het werken met  AFAS  is een must. Kennis van SAP SuccessFactors, MANUS Plus (roostering) en diverse integratietechnieken (data uitwisseling) is een pre;

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen Project Start Architecturen, Solution Designs en het controleren van High en Low Level Designs;

 • Je hebt kennis en ervaring met Architectuur frameworks zoals TOGAF en modellering in Archimate en BPMN;

 • Je hebt ervaring met het werken in een Agile omgeving en je hebt kennis van SAFe;

 • Je kunt goed samenwerken en bent in staat om bruggen te slaan tussen verschillende stakeholders;

 • Je staat stevig in je schoenen en durft knopen doorhakken;

 • Je bent in staat om complexe vraagstukken en oplossingen kernachtig weer te geven;

 • Je ben oplossingsgericht; architectuur is voor jou een middel en geen doel;

 • Je kunt de stip op de horizon zetten en met je enthousiasme weet je de teams hierin goed meenemen.

 


Op NS kun je rekenen

Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de HR Solution architect die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.