thumbnail
thumbnail

DevOps Engineer Deta-Vast

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

1 jun 2023

Einddatum:

31 mei 2059

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: donderdag 1 juni 2023
Einddatum: vrijdag 31 mei 2024
Locatie: Utrecht/thuis
Uiterlijk aanbieden: dinsdag 30 mei 2023 17:00 uur
Selectiegesprekken: in week 22/23
Maximum tarief*: € 95,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Als DevOps engineer ontwikkel je samen met je team, software van ontwerp tot implementatie voor een van de onderdelen in deze complexe keten. Je zorgt voor de vernieuwing en verbetering van de applicaties. Door jouw werkzaamheden kunnen we o.a. beter plannen, zodat er meer treinen van het spoorwegnet gebruik kunnen maken en zorgen we ook dat de juiste informatie op de stations en in de trein wordt vermeld. Dankzij jouw ervaring met Java en ondernemersmentaliteit ben jij van onschatbare waarde bij het:

 • Realiseren, in productie brengen en continu verbeteren van software oplossingen. Dat doe je met je DevOps team. Je ontwikkelt niet alleen zelf, maar je deelt je kennis ook graag met je teamgenoten

 • Monitoren en beheren van de applicatie in productie: you build it, you run it, you love it! Hierbij hoort ook roulering in een beschikbaarheidsdienst buiten kantoortijden voor het oplossen van uitzonderlijke storingen

 • Bewaken en verbeteren van de softwarekwaliteit met behulp van testautomatisering

 • Toepassen van Agile en DevOps werkwijzen en principes in nauwe samenwerking met je team en stakeholders

Hier ga je werken
Dagelijks rijden er duizenden treinen over het Nederlandse spoorwegnet voor personen en goederenvervoer. Om dat in goede banen te leiden maken we binnen het cluster Reisbegeleiding gebruik van verschillende systemen en applicaties om de reiziger de altijd van de meest relevante en juiste informatie te voorzien. Deze systemen verzorgen de reisinformatie en omroep op alle stations van Nederland. Ook is het een bronsysteem voor reisinformatie t.b.v. allerlei andere afnemende systemen/kanalen zoals reisplanners. Het systeem kent interfaces met bronnen binnen en buiten de NS organisatie. Het is een real-time systeem met zeer hoge beschikbaarheidseisen.

De applicaties in dit landschap zijn recent vernieuwd naar Java applicaties op basis van een microservices architectuur. Deze applicaties landen op een public cloud (Azure) omgeving, op basis van kubernetes technologie.

In totaal werken we binnen het cluster reisbegeleiding met zo’n 80 professionals met passie aan het verbeteren van de van deur tot deur reisbegeleiding. We hebben een open cultuur waarin we ieders persoonlijke kwaliteiten waarderen, continu verbeteren in samenwerking en ruimte geven om te innoveren. Zo werk je met ons aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis voor de reizigers. 

Dit zijn de eisen

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma in een bèta-richting, bijvoorbeeld Informatica of een technische opleiding

 • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring als software developer of ontwikkelaar

 • Je bezit ruime kennis van en ervaring met Java (backend)

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Cucumber, Spring Boot (of Quarkus)

 • Je hebt basiskennis van Azure Cloud, Azure Storage, gebruik van Azure Keyvaults etc.

 • Bij voorkeur heb je ervaring met Camel, Red Hat Openshift en S3 bucket emulaties

 • Je hebt ervaring met OPS-werkzaamheden binnen een complex domein (monitoring en alerting, CI/CD pipelines en het oplossen van technische problemen)

 • Je hebt teamspirit. Met jouw flexibiliteit en vermogen om samen te werken, versterk je jouw team. Als T-shaped teamlid beschik jij over diepgaande specialistische kennis en ben je breed ontwikkeld zodat je kan bijspringen bij collega’s wanneer nodig

 • Je hebt een ondernemende houding. Jij neemt graag het initiatief en bent sterk in het geven en ontvangen van feedback. Verder heb je een gestructureerde mindset voor wat betreft unittests en integratietests, code reviews etc

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de DevOps Engineer Deta-Vast die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.