thumbnail
Android Developer

Nederlandse Spoorwegen

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Publicatiedatum:

24-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

18-07-2022

Einddatum:

17-07-2023

Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Android Developer
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 1-8-2022
Einddatum: 31-7-2023

Optie op verlenging: JA
Uren per week: 36 -32 uur is bespreekbaar
Uiterlijk aanbieden voor: 30-6 voor 13:00
Selectiegesprekken zijn op: in week van 4 juli 
Maximum tarief: €95,- (all-in)
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Dit ga je doen als Android developer
 
  • De maximale toegevoegde waarde voor de reiziger
  • Daar ben jij voor. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de NS International app, zodat we de beste klantervaring voor internationale treinreizigers bieden.
  • NS International heeft de ambitie om Europa voor iedereen met de trein bereikbaar te maken en het aantal treinreizen over 10 jaar te verdubbelen. Hiervoor richt NS International zich op 4 pijlers: (1) Vanzelfsprekend de nummer 1 winkel voor Europese treinreizen, (2) Snel zoeken, boeken en selfservice, (3) Onderscheidend in persoonlijke reisondersteuning en (4) De meest persoonlijke en professionele duurzame partner. Deze pijlers worden bemenst met eigen teams. Daarnaast is er een groep die deze pijlers ondersteunt (Enabling), bestaande uit een aantal devops- en business teams.
  • Als Android ontwikkelaar ben jij werkzaam in de pijler Persoonlijke reisondersteuning.
  • NS International werkt volgens het double diamond designmodel, waarbij vanuit klantinzichten gevalideerde diensten worden gecreëerd. Als Android ontwikkelaar bouw en beheer je onze Android NS International app en backend API´s die we zelf “runnen en hosten”. Je bouwt en beheert dus niet alleen de voorkant maar ook de achterkant. Dit betekent, dat je snel nieuwe functionaliteit kan maken en uitproberen en in productie moet houden, oftewel; “You build it you run it!”.
  • Je krijgt alle vrijheid om te experimenteren met Android technologie.
  • Je bent trots op je producten, en je gebruikt ze, omdat je zelf met de trein gaat!
  • 'Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizigers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!'

Zo werkt het
Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten:
  • Onderhoud en doorontwikkeling van de NS International app (Android)
  • Je kunt de rol van engineer oppakken in een scrumteam en bent eindverantwoordelijk voor de app ontwikkeling. zorg je samen met het team voor API en cloudtoepassingen van NSI

Hier ga je werken
NS International heeft haar kantoor op het Centraal Station in Amsterdam. Daar werken Business (Marketing en Sales) en IT nauw samen om de meest toegevoegde waarde aan onze klanten te kunnen bieden.
NS International biedt de reiziger hogesnelheidsvervoer naar nationale en internationale bestemmingen. Wij streven daarbij naar comfort, snelheid en gemak. NS International biedt duurzame reizen tot in het hart van de stad. Met onze NS International Lounges in Amsterdam, Rotterdam, en Schiphol maken we het reizen met onze treinen extra aantrekkelijk. Daarnaast groeit het aantal bestemmingen in binnen- en buitenland gestaag. Hiervoor werken wij samen met onze nationale en internationale partners aan de verdere ontsluiting van een internationaal spoornet.

Bedrijfsonderdeel NS International maakt onderdeel uit van NS Groep en richt zich op de complete dienstverlening rondom internationale treinreizen. NS International biedt de klant snelheid en gemak bij het boeken van tickets, de reis naar en van het station, het verblijf op het station en in de trein. NS International maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan. NS International werkt intensief samen met de Belgische Spoorwegmaatschappij (NMBS) in BeNe-verband aan een distributiesysteem waarin alle commerciële en financiële transacties worden vastgelegd. Afdeling De afdeling IT Internationaal werkt voor NS International en biedt ondersteuning bij vrijwel alle IT-vraagstukken, voor de afdelingen Marketing, Commercie, Financiën en Operations en voor BeNe.
Het IT landschap heeft vele interfaces naar verschillende organisaties en systemen in verschillende landen. NS International staat aan de vooravond van een grote verandering in het systeemlandschap, waarbij de ICT-systemen voor primaire verkoopprocessen worden herzien.
We werken volgens de Agile en Lean principes en zijn continu op zoek naar verbetering in onze werkwijze. We hebben de samenwerking gebaseerd op het SAFe-framework en passen dit pragmatisch toe.
Werken binnen NS betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Een boeiende omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief.

Dit zijn de eisen
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over:
-              3 tot 5 jaar Android ervaring
-              Software ontwikkelen doe je volgens TDD
-              iOS en/of Serverside Java ervaring is een pré

Je bent leergierig en nieuwsgierig en kijkt al naar nieuwe methodes en technieken:
•              Reactive programming, Protocol oriented programming, Kotlin
•              Leest technische blogs, gaat regelmatig naar conferenties en meetups

Je hebt je werk af en kunt volledig zelfstandig werken.

•              Je krijgt alle ruimte, maar dan wordt er wel verwacht dat als je denkt dat iets een week duurt dat dan ook een week duurt. Je bent immers als ontwikkelaar bekend met alle lagen van het product.

Je hebt een groot gevoel voor User Interfaces

•              Je vindt het niet gek als veel van je tijd in het tweaken van animaties, perfect overnemen van Figma design in Android en iOS gaat zitten.

Je bent
•              Accuraat,
•              Communicatief vaardig
•              Teamspeler
•              Klantgerichtheid
•              Analytisch
•              Creatief
•              Flexibel
•              Methodisch
En je beschikt over goede communicatieve eigenschappen om met Marketing en Sales de commerciële impact van de app optimaal te laten zijn.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Android Developer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.