thumbnail
thumbnail
Trainee Jurist Omgevingsrecht

Midden-Delfland

Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€67,50
36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

36 uur

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Organisatie
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van deze kwaliteiten.

Structuur
Je verricht je werkzaamheden vanuit de afdeling Landschap, Wonen & Economie, maar ten behoeve van de gehele organisatie. De afdeling kent vier teams, waar het team Ruimtelijke Ordening en Milieu er een van is.

Opdracht
Je gaat aan de slag binnen het team Ruimtelijke Ordening en Milieu en ondersteunt het team in zowel de dagelijkse werkzaakheden als bij de deelprojecten die samenhangen met de invoering van de Omgevingswet. Afhankelijk van hoe je je als trainee ontwikkelt, ga je zelfstandig met ruimtelijk juridische vraagstukken aan de slag en begeleid je ruimtelijke procedures. Uiteraard word je door het team ondersteunt in je ontwikkeling.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde rechten opleiding op hbo bachelor niveau:
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare (werk)stage-ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen de Ruimtelijke Ordening;
3. Aantoonbare (werk)stage-ervaring in de afgelopen 3 jaar bij een lokale overheid;
4. Beschikbaar per 2 oktober 2023 voor tenminste 36 uur per week;
5. Maximaal uurtarief van €67,50 exclusief btw en inclusief Fee Flextender en reiskosten woon- en werkverkeer;

Gunningscriteria (weging)
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare (werk)stage-ervaring binnen de Ruimtelijke Ordening binnen een gemeentelijke organisatie (30 punten);
7. Heeft aantoonbaar juridisch relevante nevenactiviteiten tijdens de studiejaren verricht (10 punten);
8. Aantoonbare kennis van het invoeren van uitvoerbare regels in het omgevingsplan, geef duidelijk aan waar dit is opgedaan (10 punten);
9. Aanvullende opleiding, begeleiding en coaching, zowel vakinhoudelijk als op het terrein van competenties gebeurt onder verantwoordelijkheid en door het leer-werkbedrijf waar de kandidaat in dienst is (30 punten);
10. Detavast constructie: Kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na de volledige duur van de opdracht kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (20 punten).

Competenties

  • Intrinsieke interesse in het omgevingsrecht;

  • Goede communicatieve vaardigheden (op diverse niveaus);

  • Analytisch;

  • Slagvaardig;

  • Bestuurlijke en organisatiesensitiviteit;

  • Verbindend;

  • Enthousiasmeren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10a. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 26 september 2023 vanaf 15.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 25 september 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Trainee Jurist Omgevingsrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.