thumbnail
Toezichthouder

Midden-Delfland

Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€87,50
16 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-03-2023

Uren per week:

16

Gemeente Midden-Delfland
Is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Opdracht
Je controleert de uitvoering en oplevering van alle bouwwerken en –werkzaamheden, inclusief de complexere bouwplannen. Je bent belast met de opsporing, controle en rapportage van illegale bouwwerken, illegale bouwactiviteiten en illegaal gebruik. Je draagt zorg voor handhaving en controle op de voorwaarden bij verleende omgevingsvergunningen en sloopvergunningen en zorgt voor de administratieve afhandeling volgens de daarvoor vastgestelde procedures. Je registreert de bevindingen van de rapportages in Squit.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Beschikbaarheid op werkdagen op dinsdag en donderdag;
2. Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting van Bouwkunde;
3. Uurtarief van maximaal € 87,50 incl. reiskosten, fee Flextender en excl. BTW;

Gunningscriteria (weging)
4. Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van toezichthoudende taken in een landelijke omgeving in de afgelopen 5 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) (20 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van bouw- en woningtoezicht bij een kleine gemeente van maximaal 20.000 inwoners (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar bij een Omgevingsdienst (15 punten);
7. Een afgeronde opleiding ABW 1 (15 punten);
8. Een afgeronde opleiding / cursus asbestdeskundige (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met Squit XO (5 punten).

Competenties
- Je kunt zelfstandig werken; 
- Duidelijk in je communicatie;
- Goede contactuele eigenschappen

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Di – Do.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 11 augustus vanaf 10.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 8 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de marktplaatsopdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.